Betrouwbaar overzicht: Nanobrow Wenkbrauw behandeling

nanobrow

Ik heb al gezegd dat ik Nanobrow wenkbrauwserum als verjaardagscadeau had gekregen. De gever wist goed dat ik worstelde met mijn wenkbrauwen. Ik was ok met de dikte, maar er waren plekken waar ik slechts twee dunne haren had 😉 Een volume en groeiboost was waar ik naar op zoek was. Mijn pogingen om het doel te bereiken waren vroeger…. onprofessioneel (ricinusolie – geen effect; andere natuurlijke oliën, brandnetel en paardenbloem – geen effect; natuurlijke wenkbrauwpomaden, behandelingen, boters, keratineampullen aanbevolen door bloggers – geen resultaten). Nadat ik de rare middeltjes had geprobeerd trok ik een conclusie – er was niets dat mijn wenkbrauwen kon herstellen. De conclusie bleek verkeerd te zijn. Nanobrow bracht nieuwe hoop. Het is het eerste serum dat het heeft gehaald. Veel plezier met de recensie!

Nanobrow wenkbrauwserum – beschrijving, effect, ingrediënten

Nanobrow-serum heeft een verbluffend design en je ziet direct dat een professional het gemaakt heeft, met aandacht voor elk detail. Nanobrow heeft een standaardformaat dat vergelijkbaar is met andere serums (5 ml) en een kleine applicator met een zachte sponsachtige punt – precies hetzelfde als in lipglosses.

Het wordt aangebracht op de wenkbrauw. Eenmaal per dag. Eerst duurde het enige tijd, maar nu gebruik ik een snelle beweging van de kop naar de staart van de wenkbrauw (in de richting van de slapen).

De fabrikant raadt aan om het elke dag enkele weken te gebruiken. Veel meisjes scheppen op over dat ze al na 4 weken zichtbare groei zien, maar het is normaal dat het 6 tot 8 weken duurt – zolang de groeicyclus duurt. Alles hangt af van de groeifase waarin je wenkbrauwen zich op dat moment bevinden.

Nanobrow – effect op mijn wenkbrauwen

Mijn wenkbrauwen zijn vrij koppig: D dus ik was niet zeker of ze wel gegroeid waren. Vroeger werkte niets. Gelukkig heeft Nanobrow me het verschil laten zien in week 5 of 6. Mijn wenkbrauwen werden donkerder en de wenkbrauwlijn werd voller – ik zag eindelijk kleine haartjes groeien.

Na ongeveer 8 weken hebben mijn wenkbrauwen nog steeds een mooie donkere tint. Bovendien zie ik nog steeds nieuwe wenkbrauwen groeien op plaatsen waar vroeger alleen maar kale plekken waren (schoonheidsspecialisten werden vroeger kwaad als ik mijn wenkbrauwen liet kleuren). Naast donkere wenkbrauwen die stevig in de haarvaten geworteld zijn, zie ik ook nog eens kleine (gloednieuwe :D) wenkbrauwhaartjes en ik hoop dat ze snel donkerder worden. Dankzij Nanobrow heb ik de kans gekregen om dikke, volle, perfecte wenkbrauwen te zien.

Nanobrow wenkbrauw serum – prijs

Wat de efficiëntie betreft, heb ik mijn Nanobrow meer dan twee maanden geleden geopend en voorlopig is de bodem nog niet in zicht. Ik hoef niet aan de bodem van de fles te krabben om wat serum te krijgen 😀 Ik denk dat ik dezelfde tube nog wel een tijdje kan blijven gebruiken. Het gaat heel lang mee en de prijs lijkt best redelijk gezien de kwaliteit en de resultaten.

Waarom raad ik Nanobrow aan?

Het klinkt misschien overdreven. Nanobrow, je bent gewoon de beste, beter dan de rest…. 🙂

Zoals ik al eerder zei is geen enkel ander product erin geslaagd om de conditie of het uiterlijk van mijn wenkbrauwen te verbeteren. Voor mij is het de enige effectieve wenkbrauwbehandeling, dus ik voel me bijna verplicht om Nanobrow aan te bevelen aan iedereen die dunne wenkbrauwen heeft. En aan hen die hun wenkbrauwen licht moeten voeden en versterken.

Aanbevolen voor jou

Vorige artikel Volgende artikel

20 Reacties“Betrouwbaar overzicht: Nanobrow Wenkbrauw behandeling”

 1. maggie-van-de-straat

  Ik wil je bedanken voor je review van Nanobrow <3 Je hebt me overtuigd om het voor mezelf te kopen en… dankzij jou heb ik wenkbrauwen waar ik eerder alleen maar van kon dromen! Het bevestigt alleen maar dat je nooit iets aanbeveelt dat het niet helemaal waard is en dat je te vertrouwen bent. 🙂

  Beantwoorden
 2. Giggi

  waarom zo duur… ? ;(

  Beantwoorden
  • Gerda

   Ik denk dat je extra kunt betalen voor een product van hoge kwaliteit, zoals nonobrow. Ik heb die investering gedaan en heb er geen spijt van.

   Beantwoorden
 3. MARGRIET

  Ik had vroeger serum voor de wenkbrauwen en was teleurgesteld omdat er geen resultaat kwam en ik het dagelijks gebruikte. Maar je beschrijft Nanobrow met zo’n passie dat ik denk dat het misschien het risico waard is 🙂

  Beantwoorden
 4. Anne Amsterdam

  Hou van je reviews! 🙂 P.S. Ik heb ook Nanobrow en ben er erg blij mee, werkt echt.

  Beantwoorden
 5. qwerty

  Ik heb er ook een, ik ben begonnen met het gebruik ervan en hier is een verrassing, je plaatst een recensie. Ik zit op dag 6, dus nog geen resultaat, maar geen zorgen voor mij zoals ik zie het duurde het nog een paar weken.

  Beantwoorden
 6. Eva Kruis

  Gekocht! Gebruikt! 10/10!

  Beantwoorden
 7. La La LA

  Ik zag weinig coole recensies van Nanobrow en mijn vriendin gebruikt het ook, dus er moest iets mee aan de hand zijn – binnenkort zal ik het weten want ik heb er een besteld gisteren. Ik kan niet wachten. 😛

  Beantwoorden
 8. fox.tail

  WOUW! Geweldig – nu weet ik wat mijn zusje krijgt voor haar verjaardag, want het is net om de hoek en ze zeurt altijd hoe lelijk haar wenkbrauwen zijn.

  Beantwoorden
 9. Camille V.

  Neem er ook een :):) Gebruikte het al voor jou. Ik had dunne wenkbrauwen en geen potlood kon me helpen, dus heb ik maar Nanobrow gekocht. Ik had eerder verschillende merken, maar deze is het beste. Mijn wenkbrauwen zijn geweldig dicht, donker, mooi!

  Beantwoorden
 10. Kimmie25

  Ik hou van je blog, alles wat je aanbeveelt is perfect en ik ben nog nooit teleurgesteld, daarom wacht ik nu op mijn Nanobrow-levering.

  Beantwoorden
 11. Ellie_42

  Kan ik het in een winkel kopen?

  Beantwoorden
 12. Justine

  Alleen al door naar je foto te kijken zie ik dat je wenkbrauwen er geweldig uitzien! Ik heb de nanobrow aanbevolen aan een vriendin die kleine wenkbrauwen heeft en er na een week zien ze er al beter uit geweldig!

  Beantwoorden
 13. Katrien

  Hoi! Bedankt voor de post. Ik heb lang gezocht naar iets goeds voor mijn wenkbrauwen. Ik hoop dat Nanobrow kan helpen. Zorg goed voor jezelf!

  Beantwoorden
 14. Meisje

  De prijs is vet hoog, maar deze effecten doen me serieus overwegen om er een voor mezelf te kopen.

  Beantwoorden
 15. MissYoungster

  Hallo! Moest zeggen dat het even duurde voordat je het resultaat zag, bij mij ging het supersnel;) twee weken en gloednieuwe wenkbrauwen, ik was zelf ook verbaasd, Nanobrow is een must!

  Beantwoorden
 16. Glimmer

  Ik zou graag een klein cadeautje als dit willen en ik hoop dat mijn man dit ziet! 🙂

  Beantwoorden
 17. Coralie_plek

  Vanaf het begin heeft iedereen verteld dat de ricinusolie niet werkt! Goed dat het wenkbrauwenserum is uitgevonden.

  Beantwoorden
 18. Charmant80

  Ik lees je blog heel vaak omdat alles wat je aanbeveelt geweldig is, ik heb exfoliating stone waar je het over had op je blog en nu heb ik Nanobrow – werkt perfect, dus zo blij met het, dit moet wel het beste serum ooit zijn!

  Beantwoorden
 19. Bruineogen

  Mee eens, nanobrow is de beste, supersnel mega efffect, elke cent waard.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0 shares