Hydraterende Algae Hair Conditioner van Nanoil: Review en test

vochtinbrengende conditioner voor algen

De beste hydraterende conditioner voor droog haar? Ik weet zeker dat velen van jullie ernaar blijven zoeken.. Jullie klagen vaak over extreem droog haar dat met geen enkel product goed gehydrateerd kan worden. Ik heb hier na de zomer ook last van gekregen. Ik was in shock om mijn haar te zien lijden door het zeewater en zonlicht. De airco maakte het ook niet beter.. mijn haar was tijdens de herfst in de slechtste conditie ooit.

haarconditioner met algen goed

Zoals de meeste was ik ook op zoek naar een effectieve hydraterende conditioner. Uiteindelijk heb ik hem gevonden! Als jij hem nog niet gevonden hebt, ik ga ‘m met je delen! Lees mijn review over de briljanten Algae Hair Conditioner van Nanoil!

Conditioner rijk aan algenextract van Nanoil: beschrijving

Dit is geen normale conditioner die je uitspoelt en soms na het wassen aanbrengt. Dit is een superlichte, vloeibare bi-phase spray. De fles bevat 125 ml en een verstuiver die gebruik erg eenvoudig maakt: spray hem op het haar en laat hem zitten. Het voedt jouw haar zolang hij blijft zitten (tot de volgende wasbeurt).

Wat bevat de Algae Hair Conditioner van Nanoil?

Het mag duidelijk zijn dat algenextract niet het enige ingrediënt is. De conditioner is ook rijk aan panthenol en castorolie, dus we krijgen een boost aan hydratatie en voeding. Als je de effecten van het trio wilt weten, hier vind je een ‘profiel’ van elk component.

Nori-algenextract: beschermt tegen schadelijke UV-straling, verjongt, verbetert de conditie van het haar en hydrateert. Geeft het effect van sterk, volumineus haar.

Castorolie: verbetert de haarkleur en stimuleert haargroei. Beschermt tegen uitdroging en houdt het haar gezond.

Panthenol: geeft een briljante glans, gladheid, gezondheid en veerkracht.

Hoe gebruik je de Algae Hair Conditioner van Nanoil?

Het gebruik is kinderspel: spray het product op het haar. 4-5 pompjes is genoeg voor mijn schouderlange haar. Zo weinig moeite is genoeg om de structuur, het vochtniveau en het uiterlijk van het haar te verbeteren. Het haar wordt glad, zijdezacht, perfect gehydrateerd, niet meer pluizig en is veel makkelijker te stylen en fijn om aan te raken.

De meest populaire manier van gebruik is het aanbrengen op gewassen, vochtig haar. Je kunt het ook gedurende de dag gebruiken of voor het stylen. De conditioner versterkt perfect, elke keer als je hem gebruikt.

Algae Hair Conditioner van Nanoil: effecten op mijn kapsel

Het duurt niet lang voordat je effect ziet. Het haar is super gehydrateerd en meteen glad. Makkelijker te stylen en ik voel het elke dag sterker worden. Hoe is mijn haar deze maand veranderd door de Conditioner van Nanoil? Het is in perfecte conditie, veerkrachtig en sterk, het glanst mooi en heeft een mooie diepe kleur. Droog haar ziet er vaak dof uit, Nanoil lost dit probleem op. Daarom is het de beste keus voor zowel droog als geverfd haar.

Algae Hair Conditioner van Nanoil: samenvatting, voor- en nadelen

Ik heb geen nadelen kunnen ontdekken. Ik zou willen dat de fles wat groter was omdat ik de conditioner vaak gebruik. Hij verzwaart mijn haar niet, dus ik gebruik hem soms wel drie keer per dag. Het is een must om te gebruiken na het wassen. Mijn haar ziet er zo mooi uit, is optimaal gehydrateerd en glanzend, makkelijker om mee te werken, heeft geen klitten en wordt niet beïnvloedt door de hitte van de stijltang. De fles gaat erg lang mee, een paar pompjes is al genoeg om het hele haar te bedekken.

Waar koop je de Algae Hair Conditioner van Nanoil?

Ik ben hem niet tegengekomen bij de drogist. Ik koop mijn Algae Hair Conditioner van Nanoil op de officiële website van Nanoil. Je krijgt vaak korting en het merk heeft ook andere conditioners, shampoos, haarmaskers en plantaardige oliën van de beste kwaliteit. Ga naar www.nanoil.nl en bekijk het geweldige assortiment van Nanoil. Ik koop er ook vaak cadeautjes voor familie.

Algae Hair Conditioner van Nanoil: review gebruikers

haarconditioner met algen het beste

Ben je benieuwd wat anderen zeggen over deze Conditioner van Nanoil? Je hoeft de blogs niet door te lezen, ik ga het je vertellen. Ik heb nog nooit zoveel enthousiaste reacties gezien op een haar conditioner. Gebruikers houden van de resultaten en geven aan dat het hun beschadigde, onhandelbare haar totaal veranderd heeft. Met andere woorden: probeer hem eens! Als je één van de Nanoil conditioners gaat testen, laat me dan weten wat je ervan vindt! 🙂

Aanbevolen voor jou

Vorige artikel Volgende artikel
0 shares