Mijn favoriete natuurlijke olie? Nanoil Argan Oil!

de beste arganolie

Mijn favoriete natuurlijke olie? Nanoil Argan Oil!

Hoi allemaal! 😉

Ik weet dat jullie houden van mijn aanbevelingen, dus hier is mijn review van de Nanoil Argan Oil, die ik nu twee maanden probeer. Hij werd me door een vriendin aangeraden en omdat ik fan ben van natuurlijke huidverzorging heb ik hem direct besteld.

Je kunt hem bestellen op nanoil.nl, de officiële website van de fabrikant.

De arganolie van Nanoil werd snel mijn ontdekking van het jaar. Het veranderde mijn huidverzorging met 180 graden. Het kan op zoveel verschillende manieren gebruikt worden en is perfect voor iedereen, dus ik weet zeker dat je van de veelzijdigheid van dit product gaat houden. Net zoals ik.

Hoe gebruik je Nanoil Argan Oil?

Het is heel simpel, ik gebruik het als veel cosmetica tegelijk: als serum, crème of conditioner. Ik voeg het toe aan mijn favoriete cosmetica om een uniek mengsel te creëren dat goed werkt voor mijn huid. De innovatieve formule is zelfs voor de meest veeleisende huid geschikt. Mensen met AD, acné, psoriasis of huidallergieën kunnen het gewoon gebruiken. Vegans en fans van natuurlijke huidverzorging ook.

Het is duidelijk dat het merk Nanoil een passie heeft voor het creëren van natuurlijke cosmetica. Ze gebruiken zorgvuldig geselecteerde ingrediënten, de producten worden niet getest op dieren en bevatten geen schadelijke stoffen of parabenen. Het is goede kwaliteit gecombineerd met een betaalbare prijs. Ik was snel overtuigd dat dit de meest veelzijdige cosmetica is die je kunt vinden.

Je kunt het direct aanbrengen op de huid, je gezicht, het haar of nagels. Je kunt het ook mengen met andere schoonheidsproducten of olie om het hydraterende en voedende effect een boost te geven. De Nanoil Argan Oil voorkomt rimpels en vermindert ze significant. Het is een krachtige antioxidant die vrije radicalen neutraliseert en de huid jong en stevig maakt en een prachtige glans geeft.

de beste arganolie

Nanoil Argan Oil – eigenschappen

Het is een natuurlijk hydraterend product dat de huid glad maakt en vochtverlies voorkomt. Het beste van alles is dat de resultaten langdurig zijn dus je behoudt de spectaculaire resultaten voor langer. Het bevat een hoop waardevolle EFA’s (essentiële onverzadigde vetzuren), zoals olie- en linozuur en andere zuren uit de omega-groep.

Meer dan 100 actieve ingrediënten maken van arganolie een krachtige antioxidant met verjongende eigenschappen. Dit is vooral te danken aan de vitamine van jeugd (vitamine E), squaleen, fytosterolen, carotenoïden en tocoferolen. Deze werken het best op de droge huid en droog haar en herstellen de schoonheid en glans erg snel.

Dankzij de grote hoeveelheid plantensterolen is het de beste olie om te gebruiken voor en na het zonnen. Het werkt beschermend en kalmerend. Het verlicht jeuk en een geïrriteerde huid en behandelt zonverbrande huid en uitdroging.

Het is geschikt voor alle huidtypen, zelfs voor acné of een gevoelige huid, couperose en een verouderde huid.

Gebruik Nanoil Argan Oil voor:

  • Regeneratie, hydratatie en voeding van de huid
  • Stimulatie van haargroei
  • Hydrateren van droge huid
  • In bad of voor DIY cosmetica
  • Als conditioner voor wenkbrauwen en wimpers
  • Versterken en regenereren van de nagels
  • Rimpels en fijne lijntjes verminderen
  • Kapotte, droge lippen en handen voeden
  • Make-up verwijderen

Niet alleen ikzelf maar ook mijn beste vriendin is verliefd geworden op de arganolie van Nanoil. 😉 Net zoals de miljoenen klanten van over de hele wereld die online positieve reviews blijven plaatsen. Ik ben enthousiast over de inhoud van de fles, de prijs, de ingrediënten, resultaten en geur! Dit is mijn favoriete olie en dat blijft de rest van mijn leven zo.

Laat me weten of je deze geweldige cosmetica al getest hebt of dat je dit van plan bent. Kusjes!


Aanbevolen voor jou

Vorige artikel Volgende artikel
0 shares