Bril versus lenzen. Welke moet ik kiezen en waarom

Hallo meiden!

Het bericht van vandaag kan wat willekeurig lijken, maar het is nog steeds gelinkt aan schoonheid.

Velen van jullie twijfelen tussen het kopen van een bril of contactlenzen.

Uiteraard hebben beide artikelen hun plus- en minpunten.. Zo is gewone bril bijvoorbeeld soms erg stijlvol. Hij kan het gezicht en de outfit volledig veranderen. Veel mensen dragen een bril naar werk – altijd wanneer in contact met een klant. Studenten doen hem op voor een oraal examen om er slimmer uit te zien. Een mooi montuur is ook een belangrijk element in zakelijke onderhandelingen – zij creëren de indruk van betrouwbaarheid en een persoon die een bril draagt, ziet er rechtvaardig en professioneel uit. Als het gaat om contactlenzen, zijn zij uitzonderlijk handig en onmerkbaar. Helaas kan niet iedereen ze dragen. Als je een beslissing moet maken tussen contactlenzen of een bril, kan ik je vertellen dat ik meer geneigd ben om contactlenzen te kiezen. Ik zal je vertellen waarom.

  • Contactlenzen zijn superhandig en perfect voor degenen die een sport beoefenen. Ze vallen niet en glijden niet van de neus.
  • Contactlenzen beslaan niet in de winter (bij het binnentreden van een warme ruimte), wat helaas typisch is voor een bril.
  • Mijn nichtje greep altijd mijn bril, waardoor hij voortdurend werd blootgesteld aan constant breken… om nog maar te zwijgen over de kleine vingerafdrukken op de glazen.
  • Helaas leed mijn neus ’s zomers erg onder het gewicht van de bril. Vanwege de hitte voelde het alsof de bril zwaar was.
  • Ik voel me meer comfortabel wanneer ik contactlenzen draag, omdat mijn zicht niet wordt beperkt door het montuur.
  • Een bril vereist een speciale verzorging, je moet voorzichtig zijn waar je hem plaatst en voortdurend reinigen. Bovendien, wat ik zo moeilijk vind is het feit dat ik voorzichtig moet zijn dat ik geen zwarte vlekken maak op de glazen nadat ik mijn wimpers heb bedekt met een mascara.
  • Aan de andere kant zijn contactlenzen veel duurder dan een bril. Je moet onthouden dat je ze uit doet, wast en investeert in een lotion die de duurzaamheid van de lenzen behoudt. Het is vaak nodig om oogdruppels te kopen omdat het dragen van contactlenzen je ogen kan uitdrogen. Toch, contactlenzen zijn het geld waard omdat dit zich vertaalt in een enorm gemak. Ik hoef niets op mijn gezicht te zetten, er is niets dat mij beperkt en ik kan een sport beoefenen zonder aan een bril te moeten denken. Het in- en uitdoen van lenzen is verre van moeilijk voor mij en het kost maar een seconde. Ik zou mijn contactlenzen niet willen omruilen met een bril. Ik zet alleen een montuur op wanneer ik dit leuk vind.

Aanbevolen voor jou

Vorige artikel Volgende artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0 shares