[HIT] Mijn huid is verliefd geworden op het gezichtsserum met hyaluronzuur van Nanoil!

HEB JIJ EEN FAVORIETE MOISTURIZER?

Ik ben er zeker van dat de meeste van jullie net dachten aan een gezichtscrème of natuurlijke olie (oliën hydrateren wel, maar meer indirect door hydratatieverlies te voorkomen). Mijn favoriete moisturizer is een licht gezichtsserum met hyaluronzuur van Nanoil. Ken jij deze al?

Mijn moeder raadde me dit serum aan. Zij wist van mijn complexe en constant geïrriteerde huid. Ik wilde mijn moeder niet teleurstellen en heb het product daarom gebruikt, ik was zelf namelijk niet volledig overtuigd van het vermogen van dit serum om mijn huid aan te vullen met water. Hoe kan een product met maar vier ingrediënten mij in hemelsnaam helpen? Ik was sceptisch maar ik hou niet van verspilling dus ik heb het gezichtsserum met hyaluronzuur van Nanoil anderhalve maand lang regelmatig gebruikt.

Ik was zo verrast toen in de eerste week bleek dat dit totaal onopvallende gezichtsserum zo ontzettend krachtig was! Mijn huid werd echt gehydrateerd. Ik weet nu dat mijn dagelijkse gezichtsverzorgingsritueel niet kan zonder dit gezichtsserum omdat mijn huid zo fijn voelt als ik dit serum gebruik!

Ik hoop dat ik je interesse heb gewekt en dat je nieuwsgierig bent waar deze cosmetica uit bestaat. Laat me je voorstellen aan het Gezichtsserum met Hyaluronzuur 2% van Nanoil. Hieronder vind je een korte review en wat nuttige informatie over het serum.

Gezichtsserum van Nanoil: ingrediënten

Laten we beginnen met de ingrediënten want de formule choqueerde me een beetje (zoals ik al eerder zei) maar ik snap het nu beter. Waarom zou je het gezicht overbelasten met een overload aan ingrediënten als je aan vier essentiële ingrediënten genoeg hebt?

Dit gezichtsserum van Nanoil is op waterbasis. Het tweede en het meest belangrijke ingrediënt is 100% hyaluronzuur. Dit is een algemeen bekende bevochtiger. De andere twee ingrediënten zorgen voor de consistentie en helpen het serum penetreren in de huid. 

Ik kan geen parabenen, aroma’s, kleurstoffen en siliconen in de formule vinden, eigenlijk niks dat een geïrriteerde huid kan veroorzaken. Dit is een pure en simpele formule en dat is ook de reden dat ik het serum van Nanoil aanbeveel aan iedereen, zelfs aan diegene met een reactieve huid.

Gezichtsserum met Hyaluronzuur van Nanoil: textuur

Dit serum voelt zo licht. Ik weet niet of dit komt door de minimalistische formule of doordat hyaluronzuur het hoofdingrediënt is. Ik weet wel dat gebruik van dit serum ervoor zorgt dat er een fijn laagje op de huid aangebracht wordt waardoor de huid zacht, glad en gehydrateerd aanvoelt. Dit gevoel verdwijnt niet als het serum na een paar seconden volledig geabsorbeerd is door de huid. Het begint de diepste huidlagen te verbeteren maar de positieve effecten zijn ook zichtbaar op het huidoppervlak.

Hoe werkt het Gezichtsserum met Hyaluronzuur 2% van Nanoil?

Als we het over de resultaten hebben moet ik zeggen dat het Gezichtsserum met Hyaluronzuur van Nanoil me verbaast heeft, het is zo doeltreffend! Je verwacht hydratatie, en hydrateren doet het! Het zou de geïrriteerde huid moeten kalmeren, dit voel je ook gelijk na gebruik van het serum. Zo bijzonder!

Over de effecten. Ik gebruik het gezichtsserum van Nanoil nu al een tijdje en ik kan je vertellen dat binnen een paar weken:

  • Het hydratatie niveau van mijn huid verbeterde.
  • Het strakke en droge gevoel verminderde.
  • Irritaties minimaliseerde.
  • Mijn huid werd zachter en gladder.
  • Het had een positieve invloed op de elasticiteit van mijn huid.
  • Fijne lijntjes werden minder (het heeft anti-aging eigenschappen).

Stap-voor-stap gebruik van het gezichtsserum van Nanoil

Ik hou het meest van dit serum omdat je geen uren nodig hebt om deze resultaten te bereiken. Het gezichtsserum met hyaluronzuur van Nanoil werkt snel en effectief. Het enige wat je moet doen is deze drie simpele stappen te volgen en deze elke ochtend en avonds te herhalen.

  1. REINIGEN: was je gezicht zoals altijd en droog het met een handdoek.
  2. AANBRENGEN: breng een kleine portie van het serum aan op het gezicht.
  3. BESCHERMING: als het geabsorbeerd is, gebruik dan een gezichtscrème.

Ik denk dat je makkelijk gewend raakt aan deze 3 stappen, vooral als je weet dat de resultaten er niet om zullen liegen! Als je meer wil weten over het Gezichtsserum met Hyaluronzuur 2% van Nanoil, ga dan naar:

www.nanoil.nl

Aanbevolen voor jou

Vorige artikel Volgende artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0 shares