Kool uit Japan of Bamboe-Sei Intense van Yoskine

Er waren kool peel-off gezichtsmaskers en koolzeep om de huid te reinigen van gifstoffen. Er was ook zwarte tandpasta die perfect wit maakt. Zwart peeling gemaakt van volcanisch lava heeft de verkooprecords verbroken, vooral onder mensen die actief aan sport doen omdat zij niet alleen gifstoffen verwijderen maar ook kalmte geven en de spieren ontspannen.

Cosmetisch bedrijven besloten dit voorbeeld te volgen en ontwierpen koolgezichtscrèmes.

Naar verwachting reinigen deze de huid grondig van gifstoffen en zijn ze toegewijd aan inwoners van alle grote steden en metropolissen waar smog en vervuiling een serieus probleem zijn.

Yoskine introduceerde 3 huidverzorgingsproducten die de huid moeten reinigen, grote poriën moeten verkleinen op het oppervlak en vooral rimpels moet verhelpen. Je kunt kiezen uiut 3 producten:

  1. DAY & NIGHT CREAM BLACK WRINKLE REDUCER WITH BAMBOO CHARCOAL
  2. BLACK EXFOLIATING MASK WITH BAMBOO CHARCOAL
  3. BLACK PERFECTING SERUM WITH BAMBOO CHARCOAL

In de afgelopen twee weken gebruik ik de Day & Night Cream Black. Het is een briljant product voor de rijpe huid, wat ondanks de leeftijd wat problematisch is: vettig en glanzend in de T-zone.

Black Wrinkle Reducer van Yoskine heeft me vooral verleid als universele crème die geschikt is voor gebruik gedurende de dag en als make-upbasis en in de avond na het verwijderen van de make-up. Deze crème is niet zo zwart als kool of het bekende zwarte Koreaanse gezichtsmasker. De crème heeft een tinkleur en is niet vettig. De formule is een gel, delicaat en perfect voor de zomer (een koolcrème wordt geweldig opgenomen).

Ik kocht het omdat ik interesse had in de actieve stoffen in Black Cream van Yoskine: natuurlijke kool van bamboe, wat de huid perfect matteert, arganzuur van polypore en zwart theebladextract. Bovendien heeft Yoskine een liftend complex dat rimpels minder zichtbaar maakt en de collageenproductie in de huid versnelt.

Twee weken is niet voldoende om te spreken van spectaculaire resultaten, maar vanwege het feit dat de crème twee ker per dag wordt aangebracht kan ik je vertellen dat het de huid glad maakt en hydrateert, waardoor het strak en zacht is. Huidporiëm worden ook strakker. Ik ben zeer tevreden met de zwarte crème van Yoskine — het is perfect voor de hete zomerdagen, allemaal vanwege de lichte gelconsistentie.

Bamboekool moedigde me aan tot het punt dat ik van plan ben om de gehele set te kopen, samen met een peelingmasker. Ik wacht tot de collectie wordt aangevuld met een kooloogserum.

Aanbevolen voor jou

Vorige artikel Volgende artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0 shares