L’Oreal Elvive Clay Shampoo Test

Hoi, meiden!

Vandaag geef ik jullie een review over de nieuwste L’Oreal shampoo. Ik wil wedden dat de meeste van jullie aandacht hebben besteed aan dit product tijdens het winkelen voor cosmetica. Dankzij de prachtige tinten azuur en mint van de fles springt de shampoo direct in het oog.

De shampoo is onderdeel van de nieuwste L’Oreal Elvive Clay lijn. Naast de vier haarproducten heeft het merk ook gezichtsmaskers van klei gelanceerd. Ik hoop deze in de nabije toekomst te kunnen testen (en mijn indrukken met jullie te kunnen delen!).

Ik wilde deze shampoo graag kopen om twee redenen. Het bevat cosmetische klei, en het is ontworpen voor mijn haartype – vettige wortels en droge punten. Het product is rijk aan drie soorten klei, met één doel: het grondig reinigen van zowel het haar als de hoofdhuid, het verlichtend van de wortels en het hydrateren van de haarpunten zonder te verzwaren.

Dat zijn de theorieën en beloftes. Wordt dit ook echt waargemaakt?

Helaas … het is niet zo hemels.

Om eerlijk te zijn, heeft mijn haar er lange tijd niet zo slecht uitgezien. Ik weet niet of het komt door de klei of de mix van klei en conserveermiddelen. Er is een ding dat ik wel zeker weet – Ik heb mijn haar diep ongelukkig gemaakt. In plaats van hydratatie kreeg ik doffe lokken. Ik kon mijn haar niet stijlen, omdat het zo extreem stijf was. Het haar was lastig te ontklitten. Na het föhnen werd mijn haar statisch, en er zaten vreemde restanten in (klei?).

Dit was de eerste en laatste keer dat ik de L’Oreal shampoo gebruikte. Dit moet een soort zwarte magie zijn geweest … Ik ben bang om het opnieuw aan te brengen op mijn haar. Misschien is de shampoo niet goed op fijn haar, en werkt het gewoon verzwarend. Ik hoop dat de kleimaskers voor het gezicht betere resultaten zullen opleveren 🙂 

Aanbevolen voor jou

Vorige artikel Volgende artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0 shares