Nanoil Anti-Redness Face Serum: favoriet van mijn huid!

beste gezichtsproducte tegen roodheid Nanoil

Ik ben recent op zoek geweest naar een geweldig gezichtsserum. Tijdens deze zoektocht heb ik veel serums met vitamine C, retinol, niacinamide, etc. gebruikt. Helaas kreeg ik van de meeste serums een super gevoelige, rode huid. Uiteindelijk kwam ik een product tegen dat matchte met mijn gezicht! Lees mijn review van het Nanoil Anti-Redness Face Serum voor meer details!

Hoe ken ik dit serum?

Toen ik de naam van het serum voor het eerst hoorde, ging er niet direct een belletje rinkelen. Ik had ook nog nooit van de ingrediënten gehoord. Mijn schoonheidsspecialist raadde het Nanoil Anti-Redness aan en vertelde me dat de vier extracten in dit serum wonderen doen voor een huid die snel rood wordt. Ik vertrouw haar dus ik kocht dit serum direct. Het was het echt waard. Nanoil blijkt de hemel voor mijn reactieve huid.

beste producte voor gebroken haarvaten op het gezicht Nanoil

Voordelen van het Nanoil Anti-Redness Face Serum voor mijn gevoelige huid

Ik voelde echt verlichting toen ik het serum voor het eerst gebruikte. Huidirritaties van andere cosmetica verdwenen snel! Maar er is meer. Het serum maakt de spataderen op mijn gezicht minder zichtbaar en heeft de donkere vlekken en roodheid bijna geheel geëlimineerd. Mijn huid is gezonder omdat Nanoil het beschermt tegen irriterende stoffen en de huid beter bestand maakt tegen externe factoren.

Hoe vaak gebruik ik het?

Ik gebruik het serum één of twee keer per dag, maar sowieso elke dag. Het bevat geen fotosensibiliserende ingrediënten dus ik neem hem ook mee op vakantie. Deze effecten heb ik gezien!

  • Als ik het ’s ochtends gebruik heb ik minder concealer nodig om mijn haarvaten te camoufleren.
  • Als ik het ’s avonds gebruik word ik wakker met een perfect gehydrateerd gezicht. Ik heb ook gehoord dat de actieve ingrediënten beter geabsorbeerd worden tijdens slaap.

Stappenplan voor mijn gevoelige huid:

  1. Ik was mijn gezicht.
  2. Ik gebruik een toner.
  3. Ik wacht tot de toner geabsorbeerd is.
  4. Ik breng het serum direct op mijn gezicht aan, een paar druppels is genoeg. Ik verspreid het met mijn vingertoppen.
  5. Ik geef de huid een paar minuten om het serum te absorberen.
  6. Ik breng een gezichtscrème aan (’s ochtends een moisturizer met SPF, ’s avonds een nachtcrème tegen gebroken haarvaten).

Het Nanoil Anti-Redness Face Serum maakt mijn huidverzorgingsritueel niet veel langer. Het duurt maar een paar minuten, genoeg voor mijn huid om het serum te absorberen.

beste gezichtsserum voor gevoelige huid Nanoil

Hoe ik het serum beter laat werken

Ik doe dit niet vaak want dit kost wel extra tijd en die heb ik vaak niet. Als ik wil dat het serum beter werkt, dan gebruik ik een exfoliant voor de toner. Het is één stap extra maar maakt veel verschil! Geweldig idee als je een belangrijke dag hebt.

Waar bestel je het Nanoil Anti-Redness Face Serum?

Ik bestel het direct bij de fabrikant op www.nanoil.nl. Ze versturen het snel en verpakken het product veilig.

Als je ook last hebt van een gevoelige, rode huid, dan is dit serum echt een must. Ik weet zeker dat jouw gezicht ervan gaat houden! <3

Tags: , , , , , ,

Aanbevolen voor jou

Vorige artikel Volgende artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0 shares