NANOIL Castor Oil – mijn favoriete schoonheidsproduct voor het haar, de wenkbrauwen en nagels

RICINUSOLIE nanoil

Lieve lezers! Vandaag hebben we het over castorolie, al generaties lang bekend en gebruikt in veel huishoudens. Ik hou van natuurlijke oliën en castorolie is echt uniek, vooral vanwege de geweldige eigenschappen. Daarom is het onvervangbaar bij de verzorging van het haar, de wenkbrauwen of nagels. Als je op zoek bent naar de beste castorolie, dan zal ik je direct vertellen dat je niet naar de apotheek hoeft maar kies de beste kwaliteit van NANOIL! Hier vind je wat informatie over de Castor Oil van Nanoil!

Nanoil Castor Oil – waarom heb ik het gekozen?

De olie heeft de beste kwaliteit die ik kon vinden. De hoeveelheid, de gladde en lichte formule, zuiverheid, het certificaat en zelfs de verpakking: alles was perfect voor mij! In mijn schoonheidsritueel gebruik ik dit product op vele manieren. Dankzij de uitzonderlijke veelzijdigheid wordt het vaak gebruikt in producten voor het haar en lichaam. De 100% natuurlijke Nanoil Castor Oil is de beste keus als je jouw haar wil voeden en versterken, je wenkbrauwen dikker wil maken en langere wimpers wenst. Het is ook geweldig voor de verzorging van jouw nagels. Het reinigt de huid perfect. Het kalmeert de huid en behoudt de hydratatie. Mijn mening: EEN SENSATIONELE, VEELZIJDIGE COSMETICA!

Castorolie – voordelen en gebruik

Lieve lezers, onthoud het volgende als je cosmetica koopt (zelfs de natuurlijke): je hebt altijd een keus, dus investeer in kwaliteit! Ik weet dat de castorolie van apotheken gewoonweg niet hetzelfde is. De apotheek verkoopt castorolie voor farmacologische doeleinden, zoals spijsverteringsproblemen. Als je op zoek bent naar castorolie als cosmetica, neem dan de gecertificeerde cosmetische castorolie, zoals die van Nanoil. Het gaf mij de beste resultaten in mijn huidverzorgingsroutine. <3

Voordelen NANOIL Castor Oil:

  • Het heeft antiseptische eigenschappen en voorkomt de groei van bacteriën op de huid, daarom wordt het bijvoorbeeld gebruikt als voetencrème of als behandeling tegen acné.
  • Het versnelt de groei van haren, wenkbrauwen en wimpers en voorkomt haaruitval.
  • Het maakt de wimpers en het haar wat donkerder: het helpt de intensiteit van de haarkleur te behouden. Als je jouw haar bijvoorbeeld wil verven en de mooie kleur wil behouden, dan kun je eens per week een haarmasker met castorolie gebruiken.
  • Het maakt de huid glad en zacht en helpt tegen cellulitis en striae. Perfect voor een massage!
  • Het reinigt de huid perfect van giftige stoffen, talg en cosmetische restjes. Je kunt er je make-up mee verwijderen!
  • De Castor Oil van Nanoil regenereert en versterkt broze, zwakke nagels. Ik gebruik het vaak voor een nagelbadje (dan meng ik het met olijfolie en een theelepel citroensap) en ik wrijf het eens per dag in mijn nagels. Het is een perfecte natuurlijke conditioner, zelfs bij zwaar beschadigde nagels (na een gelbehandeling bijvoorbeeld).
  • Het voedt de huid en behoudt het juiste hydratatieniveau. Hoewel ik het niet als gezichtsserum gebruik, dep ik het regelmatig onder mijn ogen in plaats van een oogcrème. Het doet wonderen! De huid is erg glad, perfect stevig en gehydrateerd.

oliën voor langere wimpers

Persoonlijk hou ik van natuurolijke oliën en de Nanoil Castor Oil is echt de leider. Het is uniek, onvervangbaar en van goede kwaliteit. Dit is één van mijn beste cosmetica. Ik laat hem nooit thuis, neem hem mee op elke reis en vakantie: het is multifunctioneel dus het bespaart me ruimte in mijn koffer.

En jij? Gebruik jij oliën tijdens je dagelijkse verzorgingsritueel?

Meer informatie over Nanoil-producten kunnen worden gevonden op nanoil.nl

Aanbevolen voor jou

Vorige artikel Volgende artikel
0 shares