Nanolash cluster wimpes DIY Lash Extensions: ik ben fan!

cluster lashes

Mijn wimpers hebben de afgelopen jaren heel wat te verduren gehad. Wimper extensions, lamineren en andere behandelingen om ze langer en dikker te maken. Recent besloot ik mijn wimpers een pauze te geven van al deze behandelingen. Maar, ik moest de nieuwe cluster wimpers van Nanolash de DIY Lash Extensions echt proberen!

Deze cluster wimpers voor thuis gebruik worden beschreven als ‘innovatief’. In feite is dit één van de eerste producten in zijn soort op de markt. Kan ik mijn eigen wimper extensions aanbrengen in 10 minuten? Zonder mijn natuurlijke wimpers te belasten? Ik zou niet meer kunnen slapen als ik het niet zou proberen!

DIY Lash Extensions: nieuw van Nanolash

DIY wimper extensions leek tot nu toe onmogelijk. Mijn wimpers hadden herstel nodig van alle behandelingen, ze begonnen fijner te worden. Ik was gewend aan mijn nepwimpers dus het was een moeilijke beslissing om ze eraf te halen. Ik heb online gezocht naar andere manieren om mijn wimpers langer te maken. Hier kwam ik de DIY Eyelash Extensions van Nanolash tegen.

Ik checkte een aantal reviews en beloftes van de fabrikant. Dit was het ongeveer:

“Wimper extensions klaar binnen 10 minuten!”

“De effecten van eenmaal gebruik blijven tot 5 dagen zichtbaar!”

“Deze cluster wimpers zijn gemaakt van ultralicht materiaal en zijn comfortabel om te dragen!”

Dit moedigde me aan om ze te testen. Toen ik een bezoek bracht aan de website van Nanolash zag ik dat ik een los pakket of een hele kit voor DIY wimper extensions kon kopen. Het pakket bevat 36 wimper clusters in 3 lengtes: 10, 12 en 14 mm. Ze zijn in 8 verschillende stijlen beschikbaar.

De kit bevat ook:

  • Nanolash bonder
  • Nanolash remover
  • Speciale pincet
  • Nanolash sealer

Deze producten had ik al dus ik kocht alleen de cluster wimpers.

lash clusters nanolash

Mijn eerste indruk van de DIY Lash Extensions

Na een paar dagen arriveerde mijn pakket DIY Eyelash Extensions. Mijn eerste indruk was heel positief. Deze neppe cluster wimpers voor gebruik thuis zijn zacht, lichtgewicht. Ze leken perfect op natuurlijke wimpers dus ik wilde ze meteen proberen!

Hoe heb ik de Nanolash cluster wimpers aangebracht?

Gebruik van de DIY wimper extensions van Nanolash duurt slechts 10 minuten. Laten we het proberen! De eerste stap was het reinigen van mijn wimpers en ze drogen. Daarna volgde ik de instructies:

  • Ik bracht een dunne laag van de bonder op de hele wimper aan;
  • Ik wachtte tot deze laag plakkerig werd;
  • Ik pakte een cluster en plaatste deze onder mijn wimpers, ongeveer 1 mm van de wimperlijn af;
  • Ik bracht een laag sealer aan.

In feite kostte het hele proces me minder dan 10 minuten. Ik heb 5 clusters per ooglid gebruikt omdat ik het Russian Volume effect wilde. Alles ging snel en soepel.

Vind ik de Nanolash cluster wimpers duurzaam?

De fabrikant claimt dat de cluster wimpers voor DIY gebruik thuis tot 5 dagen lang gedragen kunnen worden. Ik bracht ze aan op vrijdag en de vrijdag daarna waren ze nog steeds in tact. Het feit is wel dat ik goed voor de wimpers gezorgd heb. Ik heb op mijn rug geslagen en geen cosmetica op oliebasis gebruikt. Ik denk dat dit een grote impact had op mijn wimpers, die 7 dagen lang mee gingen.

Ik heb ze eraf gehaald om te zien of ik ze nogmaals kon gebruiken. Nadat ik de remover gebruikt had zagen de wimpers er niet anders uit. Het lijkt alsof je de DIY Lash Extensions nogmaals kunt gebruiken!

DIY cluster wimpers van Nanolash: mijn mening

De DIY Lash Extensions is voor mij één van de beste oplossingen. Je kunt ze makkelijk zelf thuis aanbrengen (onder je natuurlijke wimpers), ongeveer 1 mm van de wimperlijn af. Hierdoor overbelasten ze je natuurlijke wimpers niet.

Ik vind dit een premium product, ontwikkeld met precisie en zorg. Het gebruik duurt slechts 10 minuten. Ik ben blij met deze aankoop een raad iedereen de DIY Eyelash Extensions aan!

Aanbevolen voor jou

Vorige artikel
0 shares