Shampoo met keratine van Nanoil. Hoe werkt het? Moet ik hem hebben?

Keratin Micellar Shampoo Nanoil

Hey meiden!

Vandaag geef je ik je een korte (maar nuttige hoop ik) review over de laatste aanbieding: de micellaire shampoo met keratine van Nanoil.

Ik ben bekend met de producten van Nanoil. Ik gebruik ze en ik hou er van. Ik heb het idee dat de shampoo ook van mijn haar houdt en mijn lokken er prachtig uit laat zien. Ik vind de micellaire shampoos van Nanoil de onthulling van de laatste weken. Ik heb ze meteen gekocht en getest voor deze review. Ik vroeg me af welke micellaire shampoo ik moest kiezen en ben uiteindelijk voor degene met keratine gegaan omdat ik het gevoel had dat mijn beschadigde haar dit nodig had. Ik maak de behandeling compleet met een conditioner en een haarmasker met keratine (deze verdienen een aparte post).

Reinigt de micellaire shampoo met keratine van Nanoil mijn haar diep en effectief? Werkt het goed op zwak haar? Past het bij mijn haartype? Raad ik het aan? Het antwoord op deze (en meer) vragen vind je hieronder 🙂

Voordat ik mijn ervaring met je ga delen zal ik een paar woorden wijden aan het product zelf (de ingrediënten, effecten en waar de shampoo te koop is).

Keratin Micellar Shampoo van Nanoil

Dit is een goed ontwikkelde cosmetica in een elegante verpakking. Dit is kenmerkend voor de producten van Nanoil. De verpakking is zwart met goud en ik ben meteen verliefd. Natuurlijk is de verpakking niet het meest belangrijke bij het kopen van een verzorgingsproduct maar het is toch leuk om mooie dingen te hebben staan.

Je moet je realiseren dat deze micellaire shampoo voor beschadigd haar van Nanoil drie sleutelingrediënten bevat die het haar reinigen, repareren en beschermen tegen vochtverlies, beschadiging, etc.

De sleutelingrediënten van de Keratin Micellar Shampoo van Nanoil zijn:

  • Micellen: moleculen die alle viezigheid en onzuiverheden van de lokken en hoofdhuid verwijderen.
  • Keratine: eiwit en bouwsteen van het haar, herstelt beschadiging.
  • Castorolie: natuurlijk extract dat glans geeft en haargroei stimuleert.

Hoewel deze shampoo veel castorolie bevat is hij toch verrassend licht en erg effectief dankzij de formule met micellen. In plaats van de lokken plat te maken maakt deze shampoo de lokken fris en glad. Dit is de enige shampoo die tegelijkertijd reinigt en repareert. Je moet je wel realiseren dat de shampoo alleen de extreem beschadigde lokken niet helemaal kan repareren. Daarom is het verstandig om de shampoo te combineren met een conditioner en een goed haarmasker.

Nanoil Keratin Micellar Shampoo

Micellaire shampoo met keratine van Nanoil: de eerste indruk

Het was de eerste keer dat ik een micellaire shampoo gebruikte dus k had weinig ervaring met zulke formules. Als elke micellaire shampoo de lokken zo reinigt dat je jouw haar elke dag wil wassen: ik ben voor. 

De Keratin Micellar Shampoo van Nanoil schuimt goed en is makkelijk te verspreiden op het haar. Het wassen is plezierig (geen klitten). Je hebt maar een kleine hoeveelheid nodig om gemiddeld lang haar te wassen. Dit is een groot voordeel, samen met de efficiëntie van de shampoo drukt dit de kosten van haarverzorging behoorlijk. Ik ben heel enthousiast over het reinigen van mijn haar met de micellaire shampoo met keratine. De geur is heel fijn en blijft de hele dag hangen. Als je jouw haar ’s ochtends wast ruik je het ’s avonds nog steeds.

Hoe reinigt en verzorgt de shampoo met keratine van Nanoil het haar?

PERFECT! Zonder twijfel is deze shampoo het waard om te proberen: het reinigt niet alleen het haar, het maakt het haar ook fris en herstelt de pH-balans van de hoofdhuid. Bovendien is de shampoo verrijkt met stoffen die de lokken voeden en repareren. Ik was mijn haar nu een week of 3 met de Keratin Micellar Shampoo van Nanoil en ik ben overtuigd dat:

  • het mijn haar reinigt zoals geen andere shampoo doet.
  • het mijn haar langer fris houdt.
  • het mijn haar zacht en glad maakt.
  • het risico op irritaties en een jeukende hoofdhuid verminderd is.
  • kammen na het wassen eenvoudig is.
  • mijn haar elke wasbeurt sterker wordt.
  • de shampoo gespleten puntjes voorkomt.

Als je denkt dat dit ‘maar’ een shampoo is en je best een goedkopere kunt bestellen: dit is meer dan en normale shampoo! Dit is een formule die diep reinigt en de lokken voedt. Je hoeft me natuurlijk niet op mijn woord te geloven, probeer het zelf!

micellaire shampoo met keratine Nanoil

Keratin Micellar Shampoo van Nanoil: prijs & bestellen

Ik moet je eerlijk zeggen dat je deze shampoo niet bij de lokale drogist gaat krijgen. Hij staat niet op de plank bij de goedkoopste schoonheidsproducten, maar als ik zou moeten kiezen tussen een commerciële shampoo met irriterende stoffen en de voedende ingrediënten die deze shampoo biedt: ik zou de keratine shampoo van Nanoil zeker opnieuw kopen, en opnieuw, en opnieuw. Ondanks de hogere prijs van deze shampoo zou ik hem nogmaals kopen. Ik weet dat ik betaal voor een hogere kwaliteit, effectiviteit en efficiëntie. Dit is het echt waard!

Als je deze shampoo wil proberen (en deze shampoo is het waard, geloof me op mijn woord!), ga dan naar [nanoil.co.uk] en voeg de Keratin Micellar Shampoo van Nanoil toe aan je winkelmandje. Als je de hele keratine haarlijn van Nanoil wil aanschaffen, neem dan ook de Keratin Hair Conditioner en het Keratin Hair Mask van Nanoil. Er zijn ook natuurlijke plantaardige oliën die samenwerken met de micellaire formule van deze shampoo van Nanoil.

Koop hem, gebruik & laat een reactie actie 🙂 Laat me weten wat je van de Keratin Micellar Shampoo van Nanoil vindt!

Leer meer – www.nanoil.nl

Aanbevolen voor jou

Vorige artikel Volgende artikel
0 shares