Stijlfavoriet: Nanoil voor haar met een lage porositeit.

Hallo! 🙂

Het idee voor de beoordeling kwam uit de lucht vallen. Om preciezer te zijn, het werd ongeveer twee weken geleden door een bezorger in een pakket gebracht en bij mij afgegeven. Het maakte me nieuwsgierig dus ik ging het proberen. Nu ben ik dolverliefd op dit product en wil ik mijn ontdekking graag met je delen.

Ik zal je voorstellen aan Nanoil-haarolie!

Ik probeer altijd bewust de producten te selecteren voor mijn beoordelingen. Vandaar dat ik alleen praat over de producten die mijn aandacht trekken en waarvan ik echt geloof dat ze het waard zijn om genoemd te worden. De meesten van hen veranderen mijn mening meestal in termen van zorg – niet alleen haar, maar ook huidverzorging. Echter, sinds ik Nanoil haarolie ben gaan gebruiken, kan je mijn eerdere beoordelingen van olie vergeten.

nanoil haarolie

Dit is waar ik naar op zoek was!

Deze keer draait alles om haar. Om te beginnen zal ik mijn type haar beschrijven: moeilijk te stylen, lastig, ziet er niet uit zoals ik het wil. Ik kan niet zeggen dat mijn lokken lelijk zijn, integendeel, ze zijn glanzend en soepel. Om eerlijk te zijn, ze zijn te glad. Ik kan geen leuke kapsels maken omdat ze uit elke haarstropdas of zelfs haarspelden glippen. Ook zijn dergelijke strengen resistent tegen krullen, ongeacht of deze stook vrij is of met behulp van een krultang of hete rollen. Ik ben er zeker van dat er altijd mensen zijn die steil haar willen hebben. Niettemin, mijn nonchalante kapsel is voor mij een probleem op de lange termijn geweest. Bovendien is er de constante strijd met het drogen. Niet alleen duurt het lang om mijn haar nat te maken voor het shamponeren, later kost het ook tijd om van het water af te komen. Föhnen met een ronde borstel is simpelweg het doden van mijn handen.

nanoil lage poreusheidNanoil voor haar met lage porositeit:

 • verhoogt de droogtijd tot 3 keer
 • beschermt het haar tegen zonnestraling en hoge temperaturen
 • vergemakkelijkt het stylen, temt onhandelbare lokken
 • verzwaard het haar niet, maar het verhoogt het volume

Die vier eigenschappen waren genoeg om me van mijn voeten te vegen. Nanoil voor haar met een lage porositeit is een cosmetica waar ik al heel lang naar op zoek ben. Het bevat alles waar ik naar verlangde. Bovendien is het volkomen natuurlijk!
Het product bevat geen siliconen en alcoholen. In plaats daarvan krijgen we een uitgebalanceerde samenstelling van oliën, boters die ook zijn verrijkt met panthenol, vitamine A, E en UV-filter.

Nanoil voor haar met een lage porositeit bevat:

 • Siberische cederolie
 • kokosnootolie
 • arganolie die het haar tegen de hitte beschermt
 • wonderolie
 • shea boter
 • maracuja-olie van passievrucht
 • monoi olie
 • Cupuace-boter uit de Amazone

Wat is er echt verborgen achter al die aardige namen? Ik ben al eerder bekend met sommige van die oliën en sommige zijn nieuw voor mij. Dankzij Nanoil-haarolie kon ik hun magische eigenschappen ontdekken. Elke olie biedt verschillende effecten, maar als geheel vullen ze elkaar aan. Daarom koop je een universele formule die de remedie is voor elk mogelijk probleem waarmee je te maken kunt krijgen.

nanoil haarolie

Waarin ligt de waarde van Nanoil voor haar met lage porositeit?

1. Het kan over de volledige lengte van het haar worden gebruikt en ook voor het oliën van het haar.

2. Het is perfect voor het aanbrengen op nat haar, droog haar, ’s nachts als behandeling met hete olie … wat je maar wilt.

3. Het is het enige haarverzorgingsproduct dat is ontwikkeld op een manier die bij een bepaald haartype past, haar porositeit.

4. Het biedt complexe zorg van de wortels tot aan de punten einde.

5. Het bevat ingrediënten die verantwoordelijk zijn voor het remmen van haaruitval en het stimuleren van de haargroei.

Haarolie is absoluut mijn favoriete methode voor haarverzorging. Hoewel ik tot voor kort geen idee had hoe effectief het kan zijn. Het hielp wel maar Nanoil maakte me bewust van het feit dat je veel meer van een olie kunt verwachten dan alleen maar om te hydrateren en te polijsten. Ik ontdekte dat haarolie geen haar hoeft te wegen. Nu weet ik dat Nanoil het enige cosmetica product is dat ik nodig heb in mijn haarverzorging. Ik ben er dol op.

De geur van dit product is delicaat, mooi en duurzaam.

De consistentie is semi-vloeibaar, licht van gewicht en dus wordt het snel geabsorbeerd.

De prijs is hoog, maar Nanoil is elk geld waard.

De fles gemaakt van zwart gehard glas met de houten kurk is solide en elegant.

En jij? Wat is jouw ervaring met haaroliën? Heeft u de beste Nanoil voor uw haartype gevonden bij deze drie beschikbare opties? 🙂

Aanbevolen voor jou

Vorige artikel Volgende artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0 shares