Doe-het-zelf wimperextension sets – Goed of slecht?

Wimperextension startpakketten

Onlangs zijn doe-het-zelf wimperextensions steeds populairdere schoonheidsproducten geworden. Deze valse wimpertrosjes worden onder je natuurlijke wimpers aangebracht. Dit maakt de hele toepassing veel eenvoudiger. Omdat mijn natuurlijke wimpers kort en schaars zijn, besloot ik te testen of een wimperextension set voor thuisgebruik echt zo’n hit zou zijn als wordt beweerd. Ik besloot meteen te kijken hoe de producten van topmerken van elkaar verschillen.

Met de doe-het-zelf wimperextension set kun je de wimpers in enkele minuten aanbrengen

Voordat ik je vertel hoe mijn tests zijn verlopen en welke van de wimperextension sets een schot in de roos bleken te zijn, eerst een paar woorden over waarom ik voor deze methode heb gekozen.

Helaas ben ik niet gezegend met mooie natuurlijke wimpers en daarom heb ik tot nu toe veel gewone wimpertrosjes getest. Ondanks enkele vaardigheden lukt het me nooit om ze goed aan te trekken, dus zocht ik naar een andere oplossing. Bovendien kost het zoveel tijd. Zo kwam ik de Nanolash DIY Eyelash Extensions Starter Kit tegen en andere sets zoals de Intro Starter Kit van Lilac St en de Falscara Starter Kit van het merk KISS.

Dankzij DIY wimpers heb ik ontdekt dat het geen half uur hoeft te duren om spectaculaire make-up te creëren. Bij het testen van verschillende producten merkte ik echter dat veel afhangt van het merk. Met de beste sets kun je je wimpers in slechts 10 minuten en zonder enige vaardigheid verbeteren! Ervaar zelf hoe eenvoudig het is. Ik heb het al geprobeerd en ik weet dat wimperextensions nog nooit zo makkelijk zijn geweest.

Wimperextension startpakketten die ik heb getest! Lijst

Om echt te kunnen beoordelen of doe-het-zelf wimpers goed of slecht zijn, besloot ik 6 verschillende producten te testen. Bovendien komt elke wimperextension set van een topmerk, wat betekent dat de kwaliteit van de wimpertrosjes erg goed moet zijn. Dit had ik ook verwacht na het bekijken van de gebruikersreviews. Was dat echt het geval? Niet echt.

1. Nanolash DIY EYELASH EXTENSIONS Starter Kit

nanolash diy eyelash extensions starter kit

Ik heb de Nanolash DIY Eyelash Extensions Starter Kit geprobeerd. Ik ken het merk erg goed, dus ik kon niet wachten om deze wimpers uit te testen. Gelukkig kwam het pakket snel aan.

De Nanolash DIY Wimper Extensions Starter Kit bevat:

  • 36 wimpertrosjes – 10, 12 en 14 mm,
  • een bonder,
  • een sealer,
  • een remover,
  • een applicator.

Het wimperstyling startpakket van Nanolash kan gekocht worden met wimpertrosjes in maar liefst acht stijlen. De keuze hangt af van of je een subtiel effect wilt of juist een indrukwekkend volume. Na de toepassing was ik erg blij met mijn keuze. De wimpers gaven mijn look een mooie boost. Bovendien gingen ze een week lang mee. Ik heb ze echter elke dag goed verzorgd, en ik raad jou aan dat ook te doen.

Ik heb informatie gevonden dat het slechts 10 minuten duurt om deze wimpers aan te brengen. Ik was er niet helemaal van overtuigd dat ik ze zo snel zou kunnen toepassen. Ik was nog meer verrast toen ik het in ongeveer 8 minuten deed.

2. Tatti Lashes Invisi-Lash Kit

Na de positieve indruk die ik kreeg van de kit van Nanolash, stond ik nog meer te popelen om de tweede set te testen. Deze keer was het het merk Tatti Lashes. De Invisi-Lash Kit biedt 7 beschikbare stijlen wimperextensions om uit te kiezen. Ik vind de Haute Couture het mooist.

De wimpertrosjes van Tatti kunnen worden gekocht met zwarte strips, maar er is ook een versie met transparante strips om uit te kiezen. Ik koos voor de tweede optie.

Daarnaast bevat het startpakket:

  • Invisi-Lash Bond,
  • Seal Glue,
  • een borsteltje,
  • een applicator.

Toen ik verder ging met aanbrengen, had ik er geen grote problemen mee. Bovendien zagen de wimpers er mooi uit en bleven ze goed zitten. Eén doosje was genoeg voor 7 toepassingen. Voor sommigen lijkt het misschien veel, maar eerlijk gezegd had ik verwacht dat ik ze langer zou gebruiken.  In de Invisi-Lash Kit ontbrak echter ook een remover, waardoor ik de trosjes moest behandelen alsof ze voor eenmalig gebruik waren.

3. Lilac St Intro Starter Kit

Vervolgens heb ik de wimper set van het merk Lilac St. geprobeerd. De Intro Starter Kit bevat in totaal tot 30 wimpertrosjes. Net als de professionele wimperextension set van Nanolash zijn ze verkrijgbaar in drie maten – 10, 12 en 14 mm.

De Intro Starter Kit bevat:

  • Lila Lash Glue in transparant,
  • Lila Lash applicator.
  • Crystal Coat.

Na het openen van de verpakking was ik zeer aangenaam verrast. De wimpers waren zacht, zagen er licht uit en waren gezet op zwarte strips. Helaas waren ze niet zo gemakkelijk in gebruik als de vorige, waardoor ik er wat langer over deed om ze aan te brengen. Het duurde ongeveer 15 minuten.

Op de website van de fabrikant vond ik informatie dat je er zonder problemen mee kunt slapen. Dat deed ik ook. De trosjes bleven 5 dagen lang goed zitten op mijn natuurlijke wimpers. Ik kocht ze in een speciale aanbieding, dus ik was best tevreden, maar als ik de normale prijs had betaald, zou ik zeggen dat ik te veel had betaald.

4. KISS Falscara Starter Kit

Een andere wimperextension set die ik heb getest was de Falscara Starter Kit van KISS. Vergeleken met Nanolash- of Lilac St producten valt meteen op dat het slechts 10 trosjes bevat. Ik gebruik meestal 4 tot 5 trosjes per oog voor één applicatie, waardoor het genoeg was voor één wimper look.

Naast de wimpers biedt het merk Kiss:

  • BONDER,
  • SEALER,
  • een applicator.

Persoonlijk miste ik de remover in de hele set, evenals het product om de wimpers ’s nachts vast te zetten. Je kunt informatie vinden dat deze wimpers opnieuw bruikbaar zijn, maar door het ontbreken van de eerder genoemde producten is het moeilijk om ze te verzorgen zodat je ze langer kunt gebruiken. Dit stelde me een beetje teleur. Ik moet echter toegeven dat ik ze vrij doeltreffend kon aanbrengen en dat het effect erg goed was.

5. Glamnetic Lash Extension Kit

Een andere kit is de Glamnetic Lash Extension Kit. De bijgeleverde wimpers gaan tot 5 dagen mee. Ik zorgde ervoor dat ze niet elke dag aan elkaar plakten, ik wreef ze niet in en nadat ik ze donderdag had aangetrokken, hoefde ik ze pas maandag weer uit te doen. Dit is grotendeels te danken aan het feit dat Glamnetic, net als Nanolash, een remover en sealer in haar set heeft.

De set wordt geleverd met een keuze uit verschillende wimper stijlen. Het bevat ook een Bonder en een applicator. Zoals je waarschijnlijk al weet, houd ik van een natuurlijke look, dus ik was een beetje teleurgesteld toen ik de verpakking opende. De wimpertrosjes in deze set zien er niet uit als een premium product. Hierdoor was het make-up effect verre van natuurlijk en voelde ik me niet mezelf als ik ze droeg.

6. Lashify Starter Kit

Tot slot vond ik dat ik moest zien hoe de doe-het-zelf wimpers van Lashify zouden verschillen van de anderen. Ze hebben zeker een hoger prijskaartje, dus door hun ontwerp zouden ze de beste moeten zijn. Na het openen van de verpakking bleken de trosjes erg mooi en zacht te zijn, waardoor ze bedrieglijk op echte wimpers lijken.

De toepassing was supersnel in dit geval. Bovendien bleven de wimpertrosjes 5 dagen zitten op mijn ogen. Dit is echter het einde van de voordelen. Per slot van rekening bevat de hele set maar 10 trosjes, wat betekent dat ik er ondanks de geweldige kwaliteit niet voor zou kiezen om hem opnieuw te kopen.

Doe-het-zelf wimpers zullen me zeker lang bijblijven, maar welke?

Eigenlijk was ik met elke set relatief tevreden over de resultaten, hoewel er een paar waren die duidelijk meer nadelen dan voordelen hadden. Nadat ik alle producten had getest, kon ik mijn favoriet aanwijzen. Voor mij is het beste wimperextension startpakket de Nanolash DIY Eyelash Extensions Starter Kit. Alle producten in de kit zijn van geweldige kwaliteit en de prijs was, vergeleken met die van Lashify, niet extreem hoog.

Ik hoop dat jij ook in de verleiding komt om doe-het-zelf wimperextensions te testen, want voor mij is er geen oplossing die handiger is. De keuze van de kit laat ik echter aan jou over.

Aanbevolen voor jou

Vorige artikel Volgende artikel
0 shares