De beschermengel van mijn jeugdige uiterlijk. Nanoil retinol gezichtsserum

Nanoil gezichtsserum met retinol

Veel van jullie sturen me berichten om te zeggen dat ik er jonger uitzie dan ik daadwerkelijk ben. Ik wil niet opscheppen maar ik zie zelf ook dat mijn gezicht er al een aantal jaar hetzelfde uitziet. Dit komt door dry brushing en zonnebrand, maar er is ook een cosmetica die ik zie als de persoonlijke beschermengel van mijn jeugdige uiterlijk: het Nanoil Retinol Face Serum. Ik heb ook andere serums met retinol getest maar ik kwam elke keer weer terug bij Nanoil. Blijf lezen voor mijn overwegingen.

Waarom gebruik ik het Retinol Serum van Nanoil zo lang?

Retinol is een veelgebruikt cosmetisch ingrediënt in maskers en crèmes. Het aantal merken dat gezichtsserums met retinol aanbiedt blijft ook groeien. De populariteit van vitamine A maakt het makkelijker om er informatie over te vinden. Voordat normale klanten de noodzaak van retinol begrepen, raadde dermatologen en schoonheidsspecialisten (zoals mijn tante) het gebruik van vitamine A voor een betere, zuivere huid al aan. Mijn tante raadde me aan om dagelijks een retinol gezichtsserum te gaan gebruiken. In het begin zag ik weinig verschil, maar ik gaf niet op en ging door met de behandeling. Dat loont nu! Het gezichtsserum met retinol vertraagt tekenen van veroudering, mijn huid is soepel en elastisch en vrij van fijne lijntjes.

Diezelfde tante vertelde me dat de huid zichzelf niet meer zo effectief vernieuwt na je 25e. Dit is het perfecte moment om te starten met anti-aging producten. Zoals je al weet heb ik haar advies opgevolgd en ik heb er geen spijt van. Als je al wel zichtbare tekenen van veroudering hebt kun je het Retinol Serum van Nanoil ook gaan gebruiken. Ik weet zeker dat je over een paar jaar blij zult zijn met dit advies.

aanbevolen gezichtsserum met retinol Nanoil

Waarom kies ik voor het retinol serum van Nanoil?

Eerder was mijn huid gevoelig en droog, nu is het ouder maar ‘normaal’. Het Nanoil Retinol Face Serum heeft nooit negatief effect gehad. Ik beschouw het als een universeel serum, goed voor alle huidtypen. Dit serum is ook mijn favoriet vanwege de inhoud. De fles bevat 50 ml, dit is vrij veel en het gaat dan ook lang mee. Ik vind het ook fijn dat ik rechtstreeks bij de fabrikant kan bestellen (nanoil.co.uk). Tot slot: de prijs. Ik weet dat er duurdere gezichtsserums zijn die maar 30 ml bevatten. Nanoil is dus niet duur. En als je de effecten ziet, dan weet je dat de prijs-kwaliteitverhouding goed is.

Welke effecten mag je verwachten?

Het meest belangrijke is, vind ik, dat het Nanoil Retinol Face Serum veroudering vertraagt. Het maakt de huid steviger en behoudt de hydratatie. De fijne lijntjes die ik had, zijn vervaagd en ik zie nog geen nieuwe. Bovendien glanst mijn huid elke dag en heeft het een egale huidskleur. Als je last hebt van pigmentvlekken door de zon of acné, dan zal dit serum ze verminderen, gegarandeerd.

Hoe gebruik ik het retinol gezichtsserum?

Zoals ik eerder noemde had ik altijd een gevoelige huid dus ik was bang dat het serum mijn huid zou irriteren. Daarom ben ik begonnen met het serum eens per week te gebruiken, aan het begin van de behandeling. Later gebruikte ik het 2-3 keer per week. Ik raad jou hetzelfde aan, ongeacht je huidtype. Geef jouw huid de tijd om aan de vitamine A te wennen.

best beoordeelde gezichtsserum met retinol Nanoil

Het is ook super belangrijk om het retinol serum ALLEEN ‘S AVONDS te gebruiken. Waarom? Over het algemeen houdt retinol niet van zonlicht. In het slechtste geval kun je zonnevlekken ontwikkelen als je retinol ’s ochtends gebruikt en je huid blootstelt aan zonlicht. Het is daarom ook belangrijk om een crème met SPF te gebruiken (ik raad factor 30 of 50 aan).

Als je meer informatie wil over deze beschermengel van een jeugdig uiterlijk (wat het Nanoil Retinol Face Serum duidelijk is), laat dan een reactie achter. 🙂 Ik zal m’n best doen om je vragen te beantwoorden.

Tags: , , , , , , ,

Aanbevolen voor jou

Vorige artikel Volgende artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0 shares