De beste oog-concealers. Hoe kies je de juiste?

Het enige effectieve wapen tegen donkere cirkels is een goed gekozen concealer.

Vermoeide ogen? Donkere cirkels om de ogen? Ongewenste pigmentatie? Foundation alleen kan dit niet verbergen, dus je moet altijd een concealer achter de hand hebben. Welke is het best? Ik hoop dat mijn tips handig voor je zullen zijn, en dat je er zonder al te veel problemen een kan kiezen.

The beste oog-concealer is…?

Vaak vragen we ons af wat er echt uitmaakt als het om concealer gaat. Uiteindelijk werken ze allemaal even goed, en moeten ze de donkere cirkels om de ogen verbergen. Wat echter extreem belangrijk is, is een lichte formule want de huid rond de ogen is erg dun en teer. Het tweede belangrijke is de juiste kleur die een toon lichter zou moeten zijn dan je foundation, zodat je make-up er natuurlijker uitziet. Laat deze twee regels je helpen bij het kiezen van de juiste cosmetica.

Een verkeerd gekozen concealer kan je het tegenovergestelde effect opleveren van wat je had verwacht. Het kan de huid rond je ogen uitdrogen, ophopen in huidplooien, en meer. Dit zorgt ervoor dat rimpeltjes en vermoeidheid nog zichtbaarder worden. Hieronder zie je producten die dit nooit zouden doen.

DE BESTE OOG-CONCEALERS

  1. Maybelline, Dream Lumi Touch — heeft een lichte formule en een natuurlijk highlight-effect voor je huid; geen makereffect, plooi-resistent en heeft een betaalbare prijs.
  2. Astor, Skin Match Twist Concealer Pen — nog betaalbaarder is deze highlighting concealer voor je ogen, die past bij de huidskleur; het verlicht de huid op natuurlijke manier.
  3. Bourjois, Healthy Mix Correcting Concealer — ook een goede prijs; laat je er fris uitzien, perfecte bedekking en blijft lang zitten, omdat het licht verhardt na het aanbrengen.
  4. L’Oreal, Lumi Magique Touch Of Light — nog een highlighting concealer in een pen, met een lichte, gel-crčmige textuur; camoufleert zelfs erg donkere cirkels en is erg gepigmenteerd.

Aanbevolen voor jou

Vorige artikel Volgende artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0 shares