Keratine repareert! Review van het Keratine Haarmasker van Nanoil

Hey!

Ik weet dat jij graag op de hoogte bent van het laatste nieuws over schoonheidsproducten. Deze interesse zal nog meer groeien met de nieuwe producten die het haar zouden verbeteren, vandaar deze review over dit haarverzorgingsproduct! Een haarbehandeling met keratine die het Haarmasker van Nanoil je geeft is een hoger niveau in de haarverzorging. Je kunt nu thuis salonwaardige effecten bereiken! Het masker is erg makkelijk in gebruik, het heeft geen ingewikkelde gebruiksaanwijzing die je moet opvolgen. Wat zijn de voordelen van het behandelen van het haar met keratine? Ik zal het je zo uitleggen.

Hoe beïnvloedt keratine jouw haar? Waarom is het zo belangrijk?

Keratine is een mooie naam.. Toen ik klein was en mijn moeder met vriendinnen over keratine hoorde praten dacht ik altijd dat ze het over één van haar vriendinnen had. Een vriendelijk, dun meisje met prachtig haar gekleed in een kanten jurkje. Kijk: keratine, Josephine, Pauline, Jasmine.. zo begreep ik het toen. Natuurlijk weet ik nu dat keratine niks meer is dan.. ons haar! Dit is erg vereenvoudigd maar 80% van onze haarschacht is gemaakt van deze eiwit. Als het haar te weinig keratine heeft verandert het uiterlijk van het haar. Zoals je al kan raden is dit geen positieve verandering.

Dit gebeurt er als het haar tekort aan keratine heeft. Haar:

 • wordt zwakker,
 • droogt uit,
 • raakt beschadigd,
 • is broos,
 • is slap,
 • ziet er niet mooi uit.

Deze effecten heeft keratine op het haar. Keratine:

 • repareert alle beschadigingen van het haar,
 • vult de micro schade aan het haaroppervlak op,
 • verbetert het uiterlijk van het haar,
 • maakt het haar sterker,
 • geeft het haar glans,
 • verstevigt de haarschacht,
 • beschermt het haar.

Indrukwekkend of niet?!

Lang leve keratine!

Als je op regelmatige basis keratine gebruikt zal dit het haar op een opmerkelijke manier verbeteren. Eigenlijk renoveert keratine het hele haar. Er is geen andere voedingsstof dat de lokken zo effectief repareert als keratine. Als ik eerlijk ben heb ik er maanden over gedaan om een goed haarmasker met keratine te vinden. Ik ben geen fan van ampullen of haarmaskers die uren in het haar moeten blijven zitten zodat je de hele tijd met die zware handdoek op je hoofd zit.. Dat haat ik echt. Het geluid dat die kap met folie geeft.. ik krijg er soms echt rillingen van. Ik kan de muziek niet eens meer horen, zoveel lawaai maakt het altijd. Ik geef zeker de voorkeur aan effectieve haarbehandelingen die me niet dwingen zulke vreemde rituelen te volgen. Daarom ben ik ook zo blij met het Keratine Haarmasker van Nanoil. De gebruiksaanwijzing is eenvoudig: aanbrengen op vochtig haar en na 10 minuten grondig uitspoelen. That’s it. Ik hou ervan!

Resultaten van het gebruik van het Keratine Haarmasker van Nanoil

Gebruik het Haarmasker met Keratine eens en je zult het verschil zien. Ik denk dat het goed is als ik kort beschrijf hoe mijn haar eruit zag voordat ik het Haarmasker met Keratine van Nanoil ging gebruiken. Ellendig is denk ik de enige goede beschrijving. Mijn haar was droog, onhandelbaar en slap. Beschadigd en beroofd van alle glans. Ohja, het was ook broos, heel broos. Dit was mijn eigen schuld omdat ik geëxperimenteerd heb met verven en zelfs met bleken. Ik heb dit thuis gedaan zonder hulp van een professional.

Terugkomend op het Keratine Haarmasker van Nanoil. Na het eerste gebruik zag ik het volgende:

 • Mijn haar werd zachter en kreeg meer glans.
 • Ik merkte dat mijn haar makkelijker te stylen was.
 • De strengen leken bijgevuld met vocht.

Ik was zo betoverd dat ik besloot om het Keratine Haarmasker van Nanoil na 3 dagen nog eens te gebruiken zodat de strengen sneller zouden regenereren. Dit was echt een goed besluit want na een aantal van dit soort behandelingen (elke 3-4 dagen) was mijn haar volledig hersteld! Ik kan zien dat het zacht is en dit is makkelijk te testen door het haar aan te raken. Ik zie ook dat het niet meer broos en ruw is. Geloof me of niet, ik had niet verwacht dat ik dit soort positieve resultaten thuis zou kunnen bereiken. Maar hier zijn ze! 🙂

Ik raad iedereen dit Haarmasker met Keratine aan. Ook al heb je al gezond haar, het kan geen kwaad als je het af en toe blootstelt aan keratine. Bezoek www.nanoil.nl en voeg het Haarmasker met Keratine van Nanoil toe aan je winkelmandje. Ik ben echt eerlijk: je zult niet teleurgesteld worden! Vergeet me niet te vertellen wat voor resultaten jij bereikt hebt door het Keratine Haarmasker van Nanoil te gebruiken. Laat je reactie achter onder deze post 😉 Bye!

Aanbevolen voor jou

Vorige artikel Volgende artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0 shares