Mijn beste gezichtsserum? Biotherm, Blue Therapy, Serum-In-Oil. Review

Een goed gezichtsserum zoeken kostte me eeuwen.

Ondanks wat het lijkt, is het niet zo’n eenvoudige taak.

Veel producten met een geconcentreerde samenstelling en intensieve werking kunnen een allergische reactie veroorzaken en de huid irriteren. Mijn weg om dit ene, perfecte product te vinden was lang. Tijdens deze ‘reis’ ervoer ik veel onaangename verrassingen, zoals verstopte huidporiën, een serum dat moest worden ‘gerold’ in plaats dat het wordt geabsorbeerd, en vele andere vreemde situaties die ik liever niet had meegemaakt… Ik stond op het punt om mijn hoop te verliezen om een effectief verjongende cosmetica te vinden, totdat mijn schoonheidsspecialiste mij adviseerde om te zoeken naar een product dat essentiële vetzuren bevat die toebehoren aan de omega-groepen.

Op deze manier vond ik Biotherm, Serum-In-Oil van de reeks Blue Therapy.

Ik was niet alleen verleid door de oliën in de samenstelling maar ook door de inhoud van algen, waarvan bekend is dat zij intensief regenererende en verjongende eigenschappen hebben. Verder bevat Biotherm gezichtsolie ook zeesuiker dat zorgt voor hydratatie en elasticiteit van de huid.

De taak van dit serum is het regenereren, verjongen en verwijderen van rimpels het pH-niveau van de huid te balanceren. Het is geschikt om ’s nachts aan te brengen, hierdoor heeft het serum de juiste hoeveelheid tijd om volledig te worden opgenomen.

Mijn teint is gecombineerd en, om eerlijk te zijn met jullie, was ik bang dat de oliën mijn huid zouden overbelasten en een onaantrekkelijke glans zouden achterlaten. Gelukkig gebeurde niets van dat alles. Tijdens de nacht wordt de olie in de huid opgenomen en in de ochtend zie ik altijd dat mijn huid er glad, uitgerust en stralend uitziet.

Het is gemakkelijk om het verschil op te merken in mijn gezicht net na het eerste gebruik van Serum-In-Oil. Mijn teint heeft een mooie kleur gekregen en ziet er goed uitgerust uit. Dag na dag kreeg het elasticiteit en na twee weken merkte ik dat de rimpels minder zichtbaar waren; de huid rond de ogen is glad geworden. Ik ben zo tevreden met de manier waarop het serum werkt dat ik zodra mijn eerste flesje opgebruikt was een tweede kocht. Ook vul ik mijn gezichtshuidverzorging aan met oogcrèmes evenals dag- en nachtcrèmes die toebehoren aan de reeks Blue Therapy.

Tijdens het winterseizoen, wanneer het gezicht de neiging voor uitdroging en irritatie heeft, meng ik een druppel van hets erum met mijn foundation. Hierdoor voorzie ik mijn gezicht van aanvullende bescherming. Biotherm Serum-In-Oil zorgt er ook voor dat de huid er stralend en gezond uitziet.

Ik raad het product ten zeerste aan iedereen aan die op zoek is naar een effectief en intens verjongens gezichtsserum. Biotherm Serum-In-Oil heeft een inhoud van 30 ml en is verrassend doeltreffend. Het kostte me vierenhalve maand om het gehele flesje van het product op te maken.

Aanbevolen voor jou

Vorige artikel Volgende artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0 shares