Nieuwe remedie voor rimpels! Astaxanthine. Zal het effectief zijn?

Hoi meiden!

Er is veel gaande in de anti-veroudering gezicht verzorgingswereld. Crèmes, facelift, botox, gezichtsyoga en vele andere vreemde dingen die worden aanbevolen op menig beauty blogs. Astaxanthin is er een van. Wat is het?

Astaxanthin is een elixer van de jeugd

het is een rood pigment geproduceerd door zeeorganismen en algen, schimmels en bacteriën. Deze kleine diercules zijn het voer voor zalm met een kenmerkende lichtroze kleur. Astaxanthine kan worden gegeten met zeevruchten en vis of als voedingssupplementen. Wat zijn de eigenschappen ervan?

Wat zijn de voordelen van astaxanthine op de huid?

Met het verstrijken van de tijd neemt het collageen gehalte af. Rimpels en pigmentvlekken verschijnen terwijl de huid slap wordt en de dichtheid verliest. Als u regelmatig astaxanthine gebruikt, zal het huid verouderingsproces niet zo intens zijn. Uw huid krijgt weer stevigheid, vocht en zachtheid. Het rode pigment zal ook de concentratie van melanine verminderen (het hoge niveau is verantwoordelijk voor het optreden van ouderdom en zonnestralen) Astaxanthine kalmeert gezwollen ogen en donkere kringen onder de ogen. Het verlicht ontstekingen, helpt bij de behandeling van acne en onderdrukt de talgklieren.

Welke vitamines zijn de moeite waard, ook in de behandeling met astaxanthine?

Vitamine A, C en E verbeteren het uiterlijk en de conditie van uw huid. Vitamine A stimuleert bijvoorbeeld epidermisherstel, versnelt afschilfering van dode huidcellen, verlicht pigmentvlekken en zuivert huidporiën. Eet wortels, spinazie en rode peper om te genieten van een gladde en schone gezichtshuid. Vitamine C stimuleert de productie van collageen, verzacht rimpels en vertraagt veroudering van de huid. U zult het in krenten, kool, aardappelen, citroen en bloemkool vinden. Vitamine E zorgt ervoor dat je huid er jong uit ziet en goed gehydrateerd is. Eet abrikozen, wortelen, boerenkool en peterselie om iedereen te verbazen met jonge en geweldige look.

Aanbevolen voor jou

Vorige artikel Volgende artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0 shares