Revolutie in mijn make-up. Lashcode – mascara beoordeling

beste mascara - Lashcode

Hallo schatjes!

Vandaag heb ik een beoordeling van een nieuwe mascara voor je. Ik heb dit product nu een paar weken getest. Ik kwam in de verleiding om Lashcode te kopen omdat ik op zoek was naar iets luxueuzers, omdat deze functie altijd hand in hand gaat met de hoge kwaliteit. Ook was ik op zoek naar echt langdurige en nauwkeurige make-up. Mijn eerste mascara op de bovenste plank was Dior show Iconic Over curl  die me echt in de steek liet 🙁 Hoe diende Lashcode mascara met de set verzorgende stoffen en siliconen borstel mij?

Lashcode mascara doet echt een geweldige eerste indruk! Ik werd verliefd op zijn mat en heel goed uitziende buis. Voor mij lijkt het op een even minimalistische Le Volume De Chanel mascara omdat het ook een gewone en zwarte verpakking heeft met een mooi ingebed logo. Zonder onnodige versieringen omdat het meest diepgaande effect wordt geleverd door deze matte afwerking. En ik denk dat dit de functie is die Lashcode aantrekkelijker voor me maakt dan Chanel-mascara.

Hoe dan ook, het belangrijkste is dat dit zich in de verpakking bevindt. Lashcode is de combinatie van een verfraaiende formule met een precieze staaf. De applicator is een siliconen borstel van gewoon perfect, althans voor mij, maat. Het is niet te klein, dus het wimpert snel, niet te groot, zodat het zelfs de hoeken van de ogen zonder problemen bereikt. De formule is fluweel, het wikkelt elke wimper soepel, is klont vrij. Ik veronderstel dat dit effect in het bezit is van de juiste dichtheid van de mascara en de siliconen staf die de wimpers netjes van elkaar scheidt.

GEBRUIKEN!

Hier komt het leuke feit! Lashcode is een mascara verrijkt met verzorgende stoffen waardoor de wimpers de hele dag worden gevoed en versterkt. Het product vormt een soort bescherming voor wimpers, daarom kunnen we de cosmetica beschouwen als een 2in1-product. Wat werkt er ten behoeve van wimpers? Eerst en vooral is Lashcode Baicapil, een mengsel van plantenextracten die de wimper groei versnellen – Soja-extract, wat-shoot-extract en Scutellaria Baicalensis-wortelextract. Dankzij deze ingrediënten gecombineerd met Vitamine E, Arginine en Panthenol, Lashcode hydrateert, regenereert, versterkt en maakt wimpers glad. Het maakt dagelijkse make-up een snelle weg naar lange, elastische, dikke en sterke wimpers.

Prijs. Is Lashcode duur? Ik vind het een zeer aantrekkelijk product, omdat ik weet dat het de kwaliteit is waarvoor ik betaal. Deze kosten zijn erg laag als we rekening houden met een vervaldatum van 6 maanden, revolutionaire effecten en de verzorgende eigenschappen van de mascara. Naar mijn mening is het veel verstandiger om een ​​product te kopen met hoogwaardige ingrediënten die maximale houdbaarheid bieden in plaats van geld uit te geven aan gewone mascara’s.

LASHODE – MY EYELASHES VOOR & NA

Voordat ik Lashcode kocht, paste ik twee mascara’s toe. Een van hen gaf mijn wimpers met kleur en maakte ze dik aan de wortellijn, de andere mascara, of liever het penseel, scheidde mijn haar. Inderdaad, mijn oogmake-up was alledaags en het lukte me zelden om een ​​natuurlijk effect te verkrijgen. Mijn wimpers waren kort en dun; ze hadden professionele ondersteuning nodig.

Mijn wimpers bedekt met Lashcode zien er perfect uit, eindelijk! Voor mij is het een echte revolutie dat ik precieze en verbluffende make-up kan doen in een zaklamp. Lashcode is een mascara die bewijst dat een goede borstel en een precieze formule voldoende zijn om wimpers met slechts één laag gescheiden, verdikt en uitgebreid te maken. Ik denk dat Lashcode weet wat vrouwen nodig hebben en het eenvoudig aan hen aanbiedt. Is deze mascara lang houdbaar? Hoewel het geen waterdicht product is, houdt het de hele dag wimpers vast, zelfs als het buiten superheet is. Langzaam begin ik te merken dat de mascara de conditie van mijn wimpers verbetert, die er beter uitzien na het verwijderen van de make-up. Minder van mijn wimpers eindigen hun leven op cosmetische watten schijfjes en zijn glanzend.

Probeer Lashcode eens uit en laat me weten of je make-up revolutie ook met succes is gelukt! 😉

Aanbevolen voor jou

Vorige artikel Volgende artikel

21 Reacties“Revolutie in mijn make-up. Lashcode – mascara beoordeling”

 1. Polaschoonheid

  De laatste tijd is de mascara nummer 1 in mijn persoonlijke TOP BEAUTY PRODUCT lijst 🙂

  Beantwoorden
 2. Ilvee

  Misschien gaat de prijs hand in hand met kwaliteit, maar ik heb al enkele luxeproducten ervaren. Eigenlijk heb ik Dior niet gebruikt, maar ik heb Lancome gebruikt en het heeft me diep teleurgesteld. Zelfs de mascara’s van de winkelketen waren beter. Ik ga Lashcode proberen omdat positieve meningen over dit product de laatste tijd tegenkomen.

  Beantwoorden
  • Miriam

   Ik was ook teleurgesteld door Lancome. Eerlijk gezegd, ga voor Lashcode, ik denk dat je het misschien leuk vindt. Het bepaalt de ogen aanzienlijk, strekt zich uit en maakt de wimpers dik en houdt ze zelfs gescheiden. Het is duurzaam en gemakkelijk te verwijderen. Ik ben zeer tevreden met het product, het was lang geleden dat ik de vorige keer zo’n geweldig product had.

   Beantwoorden
 3. Sabrina

  Mooie diepe en matzwarte kleur.

  Beantwoorden
 4. Lief

  Ik had deze mascara uitgeprobeerd voordat ik je inzending vond 🙂 Voor mij is het een echte knaller! 10/10 🙂 echt, er is niets om over te klagen. Ok, misschien is de prijs een nadeel, omdat niet iedereen bereid is zoveel geld uit te geven aan een mascara. De toverstaf is waarschijnlijk de beste en de meest precieze coating die ik ooit heb gebruikt. De perfecte mascara! 🙂

  Beantwoorden
 5. Grootoog

  De applicator is geweldig, hij pakt zelfs de kortste wimpers die in de ooghoeken groeien. Ik zou nooit denken dat ik zulke lange wimpers heb 🙂 de mascara is niet waterdicht, maar op de een of andere manier blijft hij een paar lange uren op de wimpers.

  Beantwoorden
  • Esther

   in het algemeen zijn siliconenborstels de beste

   Beantwoorden
   • Zara

    er is niets of niemand in de wereld die mij zou willen overtuigen dat siliconenborstels beter zijn. Er is iets mis met mij of de applicators omdat ik ze gewoon niet kan gebruiken zonder mijn ogen te irriteren.

    Beantwoorden
 6. Camilla

  Ik moet toegeven dat deze mascara echt goed is, maar het is echter niets uitzonderlijks

  Beantwoorden
 7. Nicole

  Het brokkelt niet af, ogen worden zichtbaar verbeterd na de tweede laag en het effect is natuurlijk. Ik raad je deze mascara aan. Een van de beste die ik ooit heb gehad

  Beantwoorden
 8. Charlotte

  Ik kan mijn naam noemen onder alle positieve aspecten van deze mascara die je hebt opgesomd. Ik wil er nog een toevoegen, misschien niet zo belangrijk, maar Lashcode is eenvoudig weg te vegen. Een make-up verwijderen van een uur is het allerlaatste dat ik wil doen nadat ik de hele dag achter me heb gezeten. Ik had altijd een mascara die het lichaam aan mijn wimpers toevoegde en ik vond het effect erg leuk maar het verwijderen ervan was een ramp!

  Beantwoorden
 9. Kristel

  ik denk dat ik met bijna alle oogmake-up removers heb geëxperimenteerd en natuurlijke olie is wat mijn ogen perfect reinigt. Ik gebruik amandel- of avocado-olie

  Beantwoorden
  • Lucy

   Dat klopt 🙂 Zelfs de meest waterdichte make-up is gemakkelijk en snel te verwijderen 🙂

   Beantwoorden
 10. Jiami

  Ik beschouw het als mijn laatste persoonlijke openbaring! Ik was op zoek naar een mascara die al mijn verwachtingen al heel lang zou vervullen! Met deze applicator kan ik zonder moeite mijn minieme wimpers in de hoeken van de ogen en op de onderste oogleden laten groeien 🙂

  Beantwoorden
 11. Victoria

  Deze mascara voegt lichaam toe aan mijn wimpers, het krullen ze en scheidt. Een van mijn favorieten.

  Beantwoorden
 12. Lisa

  Dit is een mascara die ik kocht toen mijn vriend me voorstelde er zelf een te kopen. Ik heb rechte wimpers en daarom heb ik er op gerekend dat ze gekruld en dikker zijn. Misschien is dit de enige mascara die de wimpers zo mooi maakt! Ik weet niet zeker of het te wijten is aan het penseel of de ingrediënten. Eaither, ik ben al helemaal vergeten hoe je een wimperkruller moet gebruiken. Lange, dikke en gekrulde wimpers;)

  Beantwoorden
 13. Bella

  Faily ok mascara

  Beantwoorden
 14. Linda VDK

  Ik ben positief verrast met deze mascara. Ik vind het snel en gemakkelijk om mijn wimpers ermee te bedekken. Hetzelfde geldt voor het verwijderen van make-up. De mascara maakt mijn wimpers van nature langer en dikker. Ik was nooit een fan van siliconenborstels, ik gaf de voorkeur aan klassieke, maar deze die bij Lashcode hoort, is echt goed. Ik weet zeker dat ik deze cosmetica opnieuw ga kopen.

  Beantwoorden
 15. Cynthia

  Waarschijnlijk zou ik deze mascara niet zelf kopen vanwege de prijs (het is te hoog voor mij) maar gelukkig heb ik het als een geschenk ontvangen.

  Beantwoorden
 16. Ella

  verwisselbare borstel en leuke verpakking. ik hou van zo’n minimalisme

  Beantwoorden
 17. Cathrice

  Ik wou dat er meer kleuren waren omdat het echt een unieke mascara is

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0 shares