Shower Oil Care Haverextract van Yves Rocher – Is het, het geld waard?

Ik weet niet of jij soortgelijke problemen bent tegen gekomen, maar het is typerend voor mijn lichaam om er extreem moe uit te zien als de winter voorbij is. Mijn huid is dan uitgedroogd en ruw en verliest zijn comfort en heeft zeker meer voeding nodig. Elk jaar weer loop ik van drogisterij naar drogisterij, in de zoektocht naar een middel dat verfijnd is, natuurlijker en meer effectieve zorg geeft. Iets dat mij helpt om de natuurlijke conditie van mijn lichaamshuid snel en zonder irritaties te herstellen.

De middelen die ik tot nu toe heb geprobeerd zijn Gel, babyoliën, cosmetica van een apotheek, bodylotions voor uitzonderlijk droge huid, kokosolie (die ik totaal niet aanbeveel omdat het alles vettig maakt) en Oliatum Baby-emulsie. Maar alles viel tegen, omdat er altijd wel iets mee aan de hand was. De geur was bijvoorbeeld moeilijk op te merken of soms te voor de hand liggend, soms had het product moeite om opgenomen te worden door mijn huid, dus moest ik lange alledaagse minuten spenderen aan wrijven en wrijven en weer opnieuw wrijven, de balsem glinsterde en wat ik ook probeerde, wilde maar niet door mijn huid doordringen. Met deze zoektocht naar een gladde huid, bevlekte ik meer dan één dekbed en moest ik afscheid nemen van mijn favoriete pyjama. Ik denk dat het gezegde waar is, wie mooi wil zijn moet pijn leiden, schoonheid vergt wel degelijk offers!

Een paar dagen geleden is de Doucheolie Zorg Haverextract van Yves Rocher in mijn schoot gevallen. Ik dacht dat het geen schade aan mijn pyjama of beddengoed zou toebrengen, omdat het een douchegel is. Het rook een beetje zoet en tegelijkertijd fris en aangenaam, het deed mij denken aan een zomeravond. De geur bracht jeugdherinneringen terug. Plots voelde ik me ontspannen en besloot ik de cosmetica mee naar huis te nemen.

Het bleek dat het kopen van dit product, de beste beslissing ooit was, ik had de jackpot gewonnen. De olie ruikt niet alleen aangenaam, maar vulde mijn huid aan met vocht. Ik zou de werking ervan beschrijven als vergelijkbaar met de onlangs populaire douchebalsems (degenen die meteen na het douchen de huid intrekt, maar even op de huid moeten rusten, zodat het product kan intrekken om het daarna af te spoelen). Haverolie moet precies hetzelfde worden aangebracht. Eenmaal in contact met een vochtige huid wordt de consistentie hiervan iets melkeriger. Yves Rocher Olie moet een tijdje op de huid blijven zitten om in te trekken en vervolgens worden afgespoeld. Het klinkt eenvoudig en dat was het ook! Ik volgde de aanwijzingen en ik was verrast hoe zacht mijn huid aanvoelde na het eerste gebruik. Mijn lichaam voelde zijdezacht aan, was gehydrateerd en elastisch maar niet vettig. Ik kon mijn kleren gewoon aantrekken, zonder enige moeite of zorgen dat de cosmetica vette vlekken zou achterlaten in mijn kleding.

Ik was gecharmeerd van de samenstelling van Doucheolie Zorg Haverextract by Yves Rocher, omdat 98% van de stoffen een natuurlijke oorsprong bevatten. Geen parabenen, geen minerale oliën, maar een reeks van natuurlijke oliën (zonnebloem, jojoba, macadamia, sesam) vermengden zich met celvernieuwing die de huid zelf teweegbrengt. Het is een echte knaller!

Het enige dat ontbrak was een dispenser. De gladde olie heeft een vrij vloeibare formule die gemakkelijke aan te brengen is als de fles een pomp had. Hoe dan ook, dit maakt de geweldige functies van het product niet minder indrukwekkend. Ik zou het nog steeds iedereen aanbevelen de Doucheolie Zorg Haverextract van Yves Rocher!

Aanbevolen voor jou

Vorige artikel Volgende artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0 shares