Wonderolie voor wimpergroei – gebruik, effecten, mening

Het wordt gezegd dat het gebruik van wonderolie voor de wimpers wat donkere kanten kent, niet zo effectief is als sommige mensen geloven en dat het niet te veel moet worden gebruikt. Wat is de waarheid? Ik ga jullie vertellen over wonderolie in schoonheidsverzorging.

WONDEROLIE

Je kunt het kopen bij elke drogist, omdat de primaire functie het behandelen van maagproblemen is (het is een laxeermiddel). Vindingrijke vrouwen zochten naar een effectieve haargroei-olie en ontdekte de verzorgende en stimulerende (om de haarzakjes te laten werken) eigenschappen. Nu is het primaire gebruik voor wonderolie vergeten. Het is bekend als de goedkoopste en meest effectieve haar- en wimpergroei-olie. Tot slot zijn wimpers ook haar.

CONSISTENTIE

Hoe ziet de olie eruit? Het is kleurloos, geurloos en heel dik, wat het aanbrengen op de hoofdhuid en – vooral – op de wimpers erg moeilijk maakt. Uiteraard kun je het verdunnen door het te mengen met andere producten (zoals vloeibaar paraffine en ei), maar het is nog steeds problematisch wanneer je je avontuur met de natuurlijke verzorging begint. Het is mijn ervaring dat wanneer je wonderolie aanbrengt op wimpers, je dit eerst moet mengen met amandel of jojoba-olie, en je daarna een schone borstel moet gebruiken van een oude mascara.

WAT KUN JE VERWACHTEN?

Er wordt gedacht dat wonderolie een van de meest effectieve oliën is voor haargroei. In wimperverzorging wordt het vaak gebruikt als goedkoper, veiliger en natuurlijker vervanger voor wimperconditioners. Echter, ik raad ten zeerste aan dat je de effecten van het Nanolash wimperserum test; het verzorgt en boost de groei veel beter. Het bevat ook natuurlijke ingrediënten en wat nog belangrijker is – het is gemakkelijker te gebruiken. Als je denkt dat een wimperverbeteraar niet voor jou geschikt is, moet je op z’n minst wonderolie opnemen in je dagelijkse wimperverzorging. De olie:

  • versterkt de wimperzakjes zodat minder wimpers uitvallen;
  • voedt en hydrateert effectief, levert glans en elasticiteit;
  • geeft een prachtig donkere kleur en intensiteit;
  • bevordert wimpergroei na twee weken van gebruik.

Aanbevolen voor jou

Vorige artikel Volgende artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0 shares