Realash Up Mascara – Test en mijn mening

Realash maakt gebruik van het succes van zijn wimperserum. Ik heb het serum geprobeerd omdat ik geloof dat mijn natuurlijke wimpers prima zijn en ik heb geen drag queen look nodig. De absurbe prijs schrok mij ook af, veel geld voor zo’n kleine hoeveelheid. Aan de andere kant ben ik me bewust van het feit dat velen van jullie Realash serum met vrij goede effecten hebben gebruikt. Daarom werd ik verleid om Realash mascara te proberen. Ik werd gelokt door de siliconen, hygiënische en precies-uitziende spiraal met dikke haartjes.

Het ontwerp van Realash mascara is niet indrukwekkend: een plastic potje, de kleur… iets dat lijkt op turkoois, azuur, mint… ik houd niet van dit soort esthetica als het gaat om schoonheidsproducten, maar je kunt het niet zomaar op z’n uiterlijk beoordelen, toch?

De prijs va Realash mascara is vrij betaalbaar (veel goedkoper dan het serum). Het bevat 8 ml. De pigmentatie is goed – een intense, diep zwarte kleur. De spiraal ziet er goed uit. Nadat ik het uit het flesje haalde, merke ik geen klonten op. Helaas blijft de mascara zelf ook niet zitten op de spiraal. Ik weet niet waarom dit gebeurt, misschien komt het door de consistentie dat het niet aan mijn verwachtingen voldeed. Het bedekken van mijn wimpers duurde eeuwen, ik moest 5 lagen mascara aanbrengen en het effect was vaag. Ik vermoedde zelfs dat ik een leeg potje had gekocht, maar dat was niet het geval. Er bleef maar weinig van de mascara op het spiraal zitten…het lijkt alsof de mascara was bedoeld voor dwergen met miniwimpers 😉

Ter samenvatting: Realash UP Mascara gaat naar mijn mening kopje onder.

Aanbevolen voor jou

Vorige artikel Volgende artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0 shares