Ik heb Better Than Sex van Too Faced getest! Bekijk mijn mening

Hallo, mijn lievelingen.

Vandaag hebben een mascarareview — het is een mascara die (schijnbaar) een van de bestsellers ter wereld is. Ik heb het over Better Than Sex van Too Faced. Ik vraag me af waarom het zo populair is. Wat is er zo geweldig aan? Naast de gedurfde naam, heeft deze mascara niets dat zou kunnen wijzen op iets speciaals. Het stokje is niet echt mooi en zeker niet innovatief — veel andere mascara’s hebben stokjes met een soortgelijke vorm en zijn niet zo bijzonder als deze. Bovendien is het stokje niet zoals we zouden willen, wat betekent siliconen, maar synthetisch. Echter, het onmiskenbare feit is dat deze mascara wordt verkocht met verrassende (en voor mij totaal onduidelijke) snelheid. Ik besloot het te kopen en testen.

Als het gaat om de verpakking, dan is deze inderdaad wel cool. Het flesje is gemaakt van metaal en heeft de kleur van zacht, pastelroze. Het schrift is erin gegraveerd en behoudt dezelfde kleur als de rest, terwijl het gehele ding prachtig is, ook omdat de mascara mat is.

Als het gaat om de naam, dan ja, die is slim bedacht, gedurfd en pervers, zeker weten kochten de meeste vrouwen het om de ietwat suggestieve naam. Desondanks, het werkt voor mij niet. Geen cosmetica zal ooit beter dan… zijn 🙂 Maar, het idee achter deze mascara en de schandelijke naam werkt goed — het verleidt je om het te kopen.

Op talloze websites lees ik dat het voor collageen en peptiden zit, dus het voedt de wimpers en alles. Ondertussen, wanneer je kijkt naar de samenstelling zul je zien dat Better Than Sex een mascara is met net zo veel verzorgende en controversiële ingrediënten. Zo haat ik bijvoorbeeld vezels in mascara. Geen mascara met vezels zal een gunstige invloed hebben op mijn wimpers — na wat tijd ervaar ik altijd ongemak omdat de mascara op de een of andere manier mijn ogen irriteert en de miscroscopische vezels onder mijn contactlens terechtkomen en dat is ondraaglijk. Better Than Sex bevat polyestervezels die volume en lengte opbouwen op alle wimpers. Het effect kan mooi zijn en deze mascara zal geliefd zijn door alle meiden met korte wimpers. De zandlopervormige stok is het beste dat kan worden gebruikt als het gaat om een gemiddelde synthetische stok — het heeft in ieder geval de mogelijkheid om elk wimperhaartje te grijpen en scheiden. Volume en lengte worden behouden bij het aanbrengen van de eerste laag, omdat elke volgende laag (helaas) de wimpers samenklontert en spinnenachtige poten creëert. Eén laag is genoeg om een volledige make-up uit te voeren. Better Than Sex is een mascara die je moet kunnen gebruiken en je moet immuun zijn voor de vezels in de samenstelling. Het feit is dat wanneer ik eindelijk “begreep” wat de beste manier is om deze mascara aan te brengen, ik altijd een zeer aangenaam effect van lange en diepzwarte wimpers kreeg. Mijn plezier duurde niet lang, want na ongeveer 4 uur voelde ik een ernstige irritatie in mijn ogen. De vezels deden mij aan hen denken. Ondanks dat de mascara geweldige resultaten gaf op de wimpers — is het helaas niets voor mij… en het is zeker NIET beter dan seks 🙂

Aanbevolen voor jou

Vorige artikel Volgende artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0 shares