Wat u doen om er geweldig uitzien?

Hoi!

Elk meisje wenst te kijken jong, vrouwelijk en mooi. Helaas, slechts enkele van ons maken. Dat is waarom ik heb samengevat alle schoonheidszorg methoden die laat me genieten van geweldige looks. Laat me hen met u delen!

Slaap

Je hebt geen idee hoe belangrijk het is om het hele systeem. Waarom zo? Als je slaapt, je huid en haar regenereren en absorberen alle voedingsstoffen opgenomen in de nacht cosmetica. Vergeet niet om make-up te verwijderen en wassen gezicht voor de slaap. Besteden ten minste acht uur om te slapen voor rust en verse huid in de ochtend. Na een goede nachtrust, je gezicht ziet er veel beter.

Niet te veel make-up

U hoeft niet te zetten op valse wimpers of sterke oog make-up als je gaat winkelen. Voorzichtig definieer je wimpers en wenkbrauwen, breng een delicate lippenstift. Vergeet niet dat natuurlijkheid en gematigdheid materie bij vrouwen kijkt. Een paar lagen van de mascara of stichting niet goed uitzien. Trouwens, denken wat er gebeurt met uw huid onder lagen van schoonheidsproducten. Hoe meer je van toepassing, hoe moeilijker het is voor uw huid te ademen. Puistjes en mee-eters beginnen coming out.

Zorg voor uw teint

Als aantrekkelijk uiterlijk is echt belangrijk voor u, geeft uw huid met non-stop zorg. Exfoliëren, hydrateert, reinigen, gebruik van kwalitatief hoogwaardige producten. Op deze manier houdt u uw huid glad, stevig en jeugdig. Vergeet niet om SPF-verrijkte producten die schild van rimpels en pigmentatie vlekken en vertraging foto-veroudering te gebruiken. Ga voor een reiniging, verstevigende of hydraterende behandeling in een schoonheidssalon een of twee keer per maand. Een gekwalificeerde estheticus zal professionele zorg van uw gezichtshuid nemen.

CHEESE!

Verzorgen van uw glimlach. Ik bedoel niet alleen zijn vrolijk en positief. Zorg voor je tanden. Tandenborstel na elke maaltijd, gebruik tandzijde, Whitening producten en mondwater als je wilt een gezonde en mooie glimlach te houden. Geloof me, veel mensen hebben problemen met de tanden hygiëne. Sommigen van hen hebben nog nooit gebruik gemaakt van een tandenborstel!

Aanbevolen voor jou

Vorige artikel Volgende artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0 shares