Beste haarmaskers. Mijn TOP 6, deze moet je checken!

Meiden!

Wie zorgt er beter voor jouw haar dan jijzelf?

NIEMAND! Daarom moet je het heft in eigen handen nemen.

Maar.. om het goed te doen heb je een beetje hulp nodig, een schoonheidsproduct dat het haar versterkt, hydateert, voedt en beschermt.

Vanuit mijn eigen ervaring kan ik je vertellen dat een goed haarmasker geen gelijke kent binnen deze taak.

Waarom geen conditioner, plantaardige olie of ander fancy schoonheidsproduct?

Een haarmasker is het enige product (onder de cosmetica) dat zulke sterke effecten levert. De karakteristieke eigenschap is dat het niet alleen op het haaroppervlak werkt maar ook in de haarschacht trekt en daardoor veel betere resultaten levert ten opzichte van reguliere haarverzorgingsproducten.

Probeer een aantal van mijn top 6 haarmaskers en ervaar zelf wat je kunt bereiken met een beetje hulp van een goede cosmetica.

Lees snel verder en.. ik hoop dat jij straks ook gezond en vol haar hebt!

6 BESTE HAARMASKERS

Nanoil Keratin Hair Mask

1. Nanoil Keratin Hair Mask

Het beste van het beste: mijn absolute nummer 1 onder alle haarmaskers die ik ooit gebruikt hebt.

Het keratine haarmasker biedt veel ondersteuning in de dagelijkse haarverzorging van beschadigd haar. Het is zijn taak om broosheid, uitdroging en dofheid aan te pakken. Het doet ook wonderen bij gespleten puntjes en pluizig haar.

Het Nanoil Keratin Hair Mask verbetert het uiterlijk van jouw haar direct de eerste keer, wat ik erg fijn vind van dit product. Het maakt de lokken glad, glanzend en eenvoudig te kammen.

Dit alles dankzij de gehydrolyseerde keratine, panthenol en provitamine B5.

Het Nanoil Keratin Hair Mask is lichtgewicht, verspreid zich makkelijk over de gehele lengte van het haar en is eenvoudig te verwijderen. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over futloos haar.

meer informatie: www.nanoil.nl

2. Moroccanoil Restorative Hair Mask

Ik weet zeker dat iedereen weleens gehoord heeft van het wereldberoemde merk Moroccanoil. Het Restorative Mask voor sterker haar is zeker geen slechte keus. Dit product verdient een plaats in de top 6 haarmaskers.

Dit is een diep regenererend haarproduct met arganolie (typisch voor de producten van Moroccanoil) en eiwitten die essentieel blijken voor sterk en gezond haar. De formule is ook verrijkt met pequi-olie en shea butter.

Omdat dit product een crème-achtige structuur heeft, verzwaart deze het haar.

Je moet het Moroccanoil Restorative Hair Mask regelmatig gebruiken omdat dit de enige manier is om de lokken te versterken en regenereren. Zo worden de lokken weer glad, elastisch en gaan ze glanzen.

Het enige nadeel dat ik kan bedenken is de hoge prijs…

3. Kérastase Résistance Masque Thérapiste

Welk merk is bekend vanwege het brede aanbod van de fijnste haarproducten?

Ik weet zeker dat je het met me eens bent. Het merk Kérastase vind je in verschillende haarsalons, wat een goed teken is. Ik houd van het regenererende masker van Résistance, in de groene verpakking: het maakt mijn haar super glad en mooi.

Ik gebruik het na het wassen omdat het me helpt om de klitten uit mijn haar te krijgen. Het is een lichtgewicht crème dus het aanbrengen moet geen problemen opleveren.

Het Kérastase Résistance Masque Thérapiste is gemaakt van plantenextracten, glycopeptiden, aminozuren en tarwe-eiwitten, een mengsel van diep regenererende en herstellende ingrediënten. Het is zeer effectief, maar voor mij lijkt het op een vertraagde ontstekingsbom. Haha, waarom gebruik ik deze vergelijking? Omdat je het masker minimaal 2 weken regelmatig moet gebruiken om verbetering te zien.

Samenvattend: dit masker is de vermelding waard, op voorwaarde dat je geduldig bent.

4. Kevin Murphy Hydrate Me Masque

Dit product mag je niet zomaar overslaan, het heeft de meest intrigerende verpakking van alle haarmaskers (vind ik). Een paarse, hoekige fles met een pompje, dit is een van de dingen die het Kevin Murphy Hydrate Me masker zo algemeen herkenbaar maken.

Wat zit er in deze verbazingwekkend ontworpen fles? Veel ingrediënten!

Rozenbottelolie en vitamine C zorgen voor de glans en elasticiteit van het haar. Teunisbloemolie hydrateert het haar en maakt het zachter. Shea butter gaat broosheid en gespleten haar tegen. Bergamotolie werkt als een antioxidant. Zeewierextract hydrateert en brengt de hoofdhuid in balans. Zoals je kunt zien heeft elk ingrediënt een belangrijke taak.

Dit kun je direct voelen nadat je het Kevin Murphy Hydrate Me Masque op je lokken verspreidt.

Echt een aanraden voor mensen met droog, ruw en zwak haar.

5. Keune Care Keratin Smooth Mask

Laat me je een ander keratine haarmasker presenteren. Ik vind deze ook de moeite waard.

Keune is (als ik me niet vergis) een Nederlands merk met gave haarverzorgingsproducten. Het is vooral bekend vanwege de kleurende cosmetica.

Het is verrassend dat het Keune Care Keratin Smooth haarmasker een normaal haarverzorgingsproduct lijkt. Het hydrateert het haar, maakt het glad en voorkomt pluizend haar. Hier was ik echt naar op zoek. Ik kon mijn onhandelbare lokken maar moeilijk temmen.

De effecten zijn te danken aan de ingrediënten, zoals keratine, provitamine B5 en shea butter. Dit masker bevat ook het zogenaamde Quat complex, dat de haarschacht van binnenuit versterkt.

Als het aankomt op het gebruik, dan is dat erg eenvoudig. Breng het Keune Care Keratin Smooth masker aan op jouw haar na het wassen. Laat het 2 minuten inwerken spoel het vervolgens uit.

6. Alterna Caviar Replenishing Moisture Masque

Een tijdje terug mocht ik het Alterna Caviar Replenishing Moisture Masque gebruiken. Hoewel het een tijd geleden is weet ik nog dat ik positief verrast was door de effecten die het me gaf.

Gelukkig gaf het me de beloofde resultaten, ik heb er namelijk mijn laatste spaargeld aan uitgegeven!

Het masker is extreem duur, dat is een voldongen feit. Een ander feit is dat het verkocht wordt in een akelig kleine verpakking.

Als de prijs je niet laat schrikken, dan raad ik dit masker echt aan. Het is één van de weinige maskers met caviar extract, wat premature veroudering van het haar tegengaat en vocht brengt. Natuurlijk bevat het meer ingrediënten, zoals een ingrediënt dat de kleur mooi houdt.

Ik vind het Alterna Caviar haarmasker een luxe huidverzorgingsproduct voor diegenen die wat meer nodig hebben.

Aanbevolen voor jou

Vorige artikel Volgende artikel
0 shares