Een 6 maanden durende test van serums voor de couperose huid. Welk product is het beste?

Onlangs heb ik een aantal testen gedaan met gezichtscreme die alle problemen in verband met een couperose huid kalmeren en aanpakken. Sommige producten zijn ideaal voor mijn huid, terwijl andere langer nodig hebben om het verlangde resultaat te bereiken, en dan zijn er ook nog producten die een regelrechte ramp zijn! Alleen de vier beste producten die voor mij werkten, zijn gekozen voor deze post. Lees vooral verder om mijn favoriete anti-roodheid gezichtscreme te ontdekken.

Hoe ga je dagelijks om met couperose huid

Het is vooral belangrijk te voorkomen dat uw huid geïrriteerd raakt. Dat is gemakkelijker gezegd dan gedaan, maar het is de hoofdregel die in aanmerking moet worden genomen. Het gebeurt wel eens dat ik me laat verleiden door nieuwe cosmetica, maar er later spijt van krijg dat ik ze op mijn gezicht heb aangebracht. Zelfs als ik een product maar één keer gebruik, ontstaat er onmiddellijk roodheid en irritatie, en mijn huid wordt behoorlijk heet. De toestand wanneer ik iets pikants eet, maakt me ook gek. In plaats van te genieten van het eten, krijg ik een onaangenaam branderig gevoel op mijn huid, wat jammer is omdat ik dol ben op pittig eten. Natuurlijk moest ik mijn voeding beperken in het belang van mijn eigen huid. Nu we het toch over dieet hebben, ik drink bijna geen alcohol meer, want dat verwijdt de bloedvaten en veroorzaakt spataders en roodheid. Ten tweede, als je huid eenmaal beschermd is en de triggers zijn verminderd, is het tijd om een verzorgingsproduct te gebruiken, zoals een anti-roodheid gezichtsserum. Ik overdrijf niet als ik zeg dat dit cosmetica een aanzienlijke impact kan hebben op de manier waarop je huid eruit ziet en aanvoelt!

Mijn 6-maanden test van anti-roodheid gezicht serums

Na mijn test zal ik u met plezier alle voor- en nadelen van elk product laten zien. Natuurlijk zal ik u laten zien welk effect deze vier producten op mij hadden, maar ik zal ook de formule in detail bespreken. Ga gerust er voor zitten en ontspan terwijl u leest!

Mijn top 4 gezichtscrème voor de couperose huid

 Nanoil, Anti-Redness Face Serum

1. Nanoil, Anti-Redness Face Serum

Dit serum was de perfecte match voor mijn huid. Als je niet wilt experimenteren en gewoon één product wilt kopen dat alles kan, raad ik je Nanoil Anti-Redness Face Serum aan. Ik denk niet dat de resultaten je zullen teleurstellen.

VOORDELEN: De werking is mijn favoriete aspect van dit serum. Ik krijg een heerlijk verkoelend gevoel zodra ik Anti-Redness Face Serum op mijn gezicht smeer, en mijn huid voelt relaxed aan. Ik heb ook gemerkt dat mijn gezicht niet meer zo reageert sinds ik dit serum gebruik in mijn beauty routine. Dit betekent dat ik niet meer rood word als ik pittige gerechten eet! TOP! Nanoil serum pakt zonder twijfel de zwakke bloedvaatjes aan en herstelt ze. Hoe meer ik het gebruikte, hoe minder zichtbaar de spataders werden. Het kastanje-extract, dat in de huid dringt is voor dit resultaat verantwoordelijk. Ik heb ook gemerkt dat de kleine plooitjes op mijn voorhoofd zijn vervaagd, dat had ik niet verwacht. Dit effect wordt toegekend aan de Indiase Punarnava plant, wat een natuurlijke antioxidant is die de huid jonger maakt en veroudering tegengaat, ontdekte ik later. Het goede nieuws is dat Nanoil Anti-Redness Face Serum niet duur is, want het flesje bevat maar liefst 50 ml van dit ongelooflijke serum.

NADELEN: Om eerlijk te zijn, kon ik dit serum in geen enkele van mijn favoriete winkels vinden, dus ik heb het gekocht op www.nanoil.nl

2. Medik8, CalmWise Serum

Een andere optie om een snel geïrriteerde huid te bestrijden is het Medik8 anti-roodheid serum. Ondanks de vele voordelen voor de huid, heeft het één groot nadeel.

VOORDELEN: Dit gezichtsserum is fantastisch voor het genezen van beschadigde bloedvaatjes en het bestrijden van couperose. Na een paar dagen constant gebruiken, zult u merken dat deze imperfecties zijn vervaagd en uw huidskleur is geëgaliseerd. Het behandelt ook acne dankzij de antibacteriële en ontstekingsremmende eigenschappen van het salie-extract dat er in zit. Normaal gesproken breng ik Medik8 CalmWise Serum plaatselijk aan, waarbij ik me vooral focus op de plekjes met puistjes, maar af en toe smeer ik het ook over mijn hele gezicht. Ik vind het heerlijk hoe fluweelzacht en aangenaam de textuur is, en hoe snel het in de huid trekt zonder een vettig laagje achter te laten.

NADELEN: Ik vind het vreselijk dat dit serum alleen in een flesje van 15ml verkrijgbaar is, wat niet genoeg is voor mij. Als het goedkoper was, zou ik dit gezichtsserum vaker aanschaffen. Bovendien heb ik een hekel aan com verpakkingen, omdat ze een van de oorzaken zijn van onze milieuproblemen. Door met zorg te winkelen, kunnen we ons milieu-effect verminderen.

3. COSRX, Pure Fit Cica Serum

COSRX is een van mijn favoriete cosmeticamerken, en ik geloof dat ik altijd minstens één van hun producten in mijn badkamer heb – ze hebben mijn huid al meer dan genoeg gered. Hier is wat ik denk van Pure Fit Cica Serum en wat ik er niet goed aan vind.

VOORDELEN: Dit serum geeft een onmiddellijk gevoel van ontspanning, wat me altijd in een goeie bui  brengt. Dit serum bevat panthenol en Indiase waternavel, dat de huid hydrateert en ontstekingen verlicht. Ik gebruik niet meer dan twee druppels per keer aan, want dit serum heeft maar een klein beetje nodig om mijn hele gezicht te verzorgen. Ik breng het serum het liefst aan voordat ik naar bed ga, maar u kunt het ook ’s ochtends gebruiken zonder bang te zijn dat uw makeup verpest wordt. Het serum zit in een flesje van 30 ml, en de prijs is niet onbetaalbaar.

NADELEN: Hoewel COSRX Pure Fit Cica Serum vergelijkbare effecten heeft als de twee gezichtscrème die hierboven zijn besproken, lijkt het erop dat je langer moet wachten voordat je resultaat kunt zien.

4. REN, Evercalm Anti-Redness Serum

REN Evercalm Anti-Redness Serum doet veel goeds, maar er zijn een paar dingen waar ik niet blij mee ben.

VOORDELEN: Dit serum vermindert roodheid door bescherming te geven tegen externe oorzaken en irriterende stoffen. Daarnaast helpen talloze ingrediënten in dit serum om de zichtbaarheid van bloedvaten te verminderen door de wanden van zwakke haarvaatjes van binnenuit te versterken. Over het algemeen vind ik dat dit anti-roodheid skin care product goede resultaten levert, maar het duurt een paar weken voordat ze zichtbaar zijn. Het REN Evercalm Anti-Redness Serum verheldert en ontspant de huid.

NADELEN: Het is moeilijk om over mijn hele gezicht te verdelen. Bovendien duurt het langer voordat mijn huid dit serum heeft opgenomen dan de andere producten die ik vandaag heb besproken, dus ik gebruik het alleen ’s nachts. Ondanks het feit dat het 30 ml bevat, is het duurder dan de andere gezichtscrème die ik vandaag heb geëvalueerd.

Dat is zo’n beetje alles wat ik u vandaag wilde laten weten. Ik hoop dat ik je heb kunnen helpen bij het nemen van je beslissing.

Laat me alsjeblieft weten welk gezichtsserum het beste voor je werkt. Ik ben nieuwsgierig of een van de producten die ik vandaag heb benoemd, ooit door u is gebruikt.

Aanbevolen voor jou

Vorige artikel Volgende artikel
0 shares