Drie vijanden van mijn (en misschien jouw) huid!

Je moet deze producten kennen. Gisteren beloofde ik mezelf dat ik erover zou schrijven. Ik heb het niet over schoonheidsproducten die meestal op het blog worden omschreven. Laten we vandaag eens kijken naar ons voedingspatroon en de enorme impact die het heeft op de conditie en het uiterlijk van de huid.

Maak kennis met drie huidsvijanden waar je op moet letten in je dieet. De gezondheid en schoonheid van de huid is ervan afhankelijk. Ontdek de producten die ik heb opgegeven. Mijn huid gaf mij tekenen dat het er niet van hield.

KOFFIE

Mijn moeilijke relatie met koffie moet beëindigd worden. Als jong meisje had ik er een hekel aan. Daarna werd ik verliefd op latte van een café in de buurt. Nu ben ik aan het ‘afkicken’ van koffie. Doe-het-zelf-koffiescrub is mijn favoriete cosmetica, maar de effecten van het drinken van koffie zijn niet zo uitstekend. Na een kop sterke koffie zag mijn huid eruit als ik een nacht niet had geslapen; roodheid en donkere kringen rond de ogen. Ik raad aan om koffie te vervangen met groene thee, dat ook stimuleert.

VETTEN

Ik weet dat ik er niet zo uitzie, maar ik houd van vet eten. Helaas bestaat er een sterke relatie tussen een onzuivere huid en de hoeveelheid en soorten vet die we eten. Gefrituurd eten, zoute snacks – zelfs mijn geliefde chips – hebben een slechte invloed op de huid. Er verschijnen meer mee-eters en de huid is vettig. Ik kies stomen.

ZUIVEL

Degenen die allergisch zijn voor zuivel, geven het graag op. Alhoewel ik zuivelproducten tolereer, eet ik ze niet veel omdat ze mijn huid beschadigen. Mijn dieet moet het gezondst zijn voor mijn teint. Wat gebeurde er met mijn huid nadat ik zuivel at? Irritaties en acne over het hele gezicht – altijd als ik een sandwich met boter en cottage cheese.

Zorgen deze producten er ook voor dat jouw huid lijdt?

Misschien is er iets anders waar jouw huid een hekel aan heeft?

Aanbevolen voor jou

Vorige artikel Volgende artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0 shares