New Slow Age van Vichy. Hoe werkt het voor mijn huid?

Vanaf het moment dat de Slow Age-filosofie de wereld in kwam en populariteit kreeg, was het slechts een kwestie van tijd voordat het de cosmetologie infiltreerde. Ik ben blij dat het gebeurt, want slow age past perfect in het dagelijks leven en zorgt ervoor dat we het langzaamer aan doen, genieten van het moment en wat er hier en nu is. Slow age komt de altijd haastige en gestresste levensstijl tegen, voorkomt dat je junk food eet en voorkomt de gedachteloze huid en haarverzorging die alleen maar schadelijk is.

Als fractie van het langzame leven is het langzame veroudering geboren — het domein dat zich richt op bewuste verzorging op een natuurlijke, veilige en niet-invasieve manier waardoor je je jeugdige huiduitstraling ebhoudt, verouderingsprocessen vertraagt en tegelijkertijd een schild creëert tegen gifstoffen, vervuiling en in het algemeen de negatieve atmosferische factoren. Je moet weten dat verouderingsprocessen van de huid voor 20% afhankelijk zijn van de genen, maar voor 80% van de externe factoren, zoals zonnestraling, gifstoffen, stress, emoties en de levensstijl.

Om jouw huid naargelang de slow life-filosofie te laten functioneren, is het belangrijk om, naast ee gezonden levensstijl, bewuste verzorging te kiezen.
Het is wel gemakkelijk, want Vichy heeft zojuist Slow Age vrijgegeven dat serum, oogcrème en crème bevat in een potje dat verouderingsprocessen tegengaat.

Een maand geladen kocht ik Vichy Slow Age. De potversie (mijne) is toegewijd aan de droge huid. De uitvoering in een flesje is Slow Age Serum en was ontworpen voor een normale en gecombineerde huid.

Mijn crème heeft de beste filter (SPF 30) en een beetje dikke consistentie in vergelijking met het serum, maar het wordt geweldig opgenomen en er blijft geen vettig laagje achter op de huid en tegelijkertijd hydrateert het. Er is geen ruwhuid of onaangename strakheid van de huid gedurende de dag. Vichy Slow Age beschermt en versterkt de huid. Hierdoor is er geen huidirritatie, zonverbranding, maar wordt de huid getoned en glimt het. Een maand van gebruik en ik zie een enorm verschil in mijn huidconditie. De crème heeft een mooie geur, is doeltreffend, bevat geen parabenen, is hypo-allergeen en geschikt voor zelfs de meest gevoelige huid. Deze crème kan worden gebruikt als make-upbasis want hierdoor gloeit de huid en ziet het er gezonder uit. Ik raad het aan voor de volgers van de slow life-filosofie en degenen van jullie die geven om hun huid en in de stad leven met alle uitlaatgassen en gifstoffen.

Aanbevolen voor jou

Vorige artikel Volgende artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0 shares