Aura Botanica Kerastase – haar vol glans. Mijn haarmisttest

Hoi, meiden!

Sinds een maand test ik nu de Kerastase Aura Botanica haarmist. Ik weet er alles van 😉 Vandaag zal ik jullie vertellen hoe het werkt, hoe het ruikt en of het de prijs waard is of niet. Laten we beginnen!

Aura Botanica — is het erg speciaal?

Het geheim van dit product is de lichte formule, gecombineerd met natuurlijke oliën en bloemenwater. Hierdoor is de olie erg licht, zonder extra toevoegingen van alcoholen en siliconen. Ik was erg in de greep van de geur van de mist — het is heerlijk en fris. Kerastase Aura Botanica heeft een aroma van sinaasappels en milde nootachtige noten.

Aura Botanica — wat zit erin?

Kerastase Gloss Appeal bevat drie natuurlijke oliën en één essentiële olie, die er is om je humeur te verbeteren en te dienen als een haarparfum — vele uren na het aanbrengen van de mist voelde ik het nog op mijn haar.

In de samenstelling van dit product kunnen drie “voordelen ” worden onderscheiden, namelijk natuurlijke avocado, kokosnoot en arganolie. Deze zorgen voor een volle glans, een diepere penetratie in de haarstructuren, het juiste niveau aan hydratatie in het haar, het beschermen tegen schade en het verzachten van haar dat overbelast is met ongeschikte producten.

Aura Botanica — hoe werkt het?

Haarmist van Aura Botanica wordt beschreven als een Glansversterker, en dat is dan ook het hoofddoel. Het is bedoeld voor normaal of licht gevoelig haar. Verder kan het worden gebruikt voor normaal en geverfd haar. Het product voedt het haar met een goed vochtniveau, ook haar dat begon te kroezen en droog te worden. Aura Botanica temt het haar goed. Dit viel me al op vanaf het eerste gebruik. Het aroma is fantastisch, en verbetert je humeur. Ook zie je al bijna direct verschil. Ik gebruik Aura Botanica op droog haar, om te zien hoe de mist werkt en of mijn haar verzwaard raakt of niet. Dit is nog niet gebeurd, en mijn haar werd juist elastisch, getemd, glanzend en gemakkelijker in model te brengen.

Aura Botanica — hoe geneest het je haar?

Hier moet ik je bubbel doorprikken — als het gaat om de genezing — is het sprayen van een beetje olie op het haar niet genoeg om de conditie volledig te verbeteren. Ik denk dat je de gehele Aura Botanica collectie hiervoor moet gebruiken, namelijk shampoo, balsem en glansversterker. De mist is meer geschikt voor je alledaagse haarzorg — hiermee weet ik dat mijn haar beschermd, glanzend en zacht is zonder het gebruik van siliconen of verstoppende stoffen. De olie in de spray van Aura Botanica zal nooit de reguliere haaroliebehandeling vervangen. Moet je het kopen? Om eerlijk te zijn: ik zou liever mijn geld investeren in een duurdere olie voor haaroliebehandeling, dan in de goedkopere spray die mijn haar alleen laat glanzen en het beschermt.

Aanbevolen voor jou

Vorige artikel Volgende artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0 shares