Gebruind worden zonder de zon? Welke bronzing cosmetica imiteren natuurlijke zonnebrandolie?

Hallo meiden,

De zomer is in volle gang. We doen ons best om elke afzonderlijke zonnestraal te vangen, omdat we willen dat onze huid die chocolade-achtig, bruin-achtig gloed krijgt. Helaas is er een groep meisjes die niet kunnen geniet van deze zomeractiviteit vanwege een gevoelige huid, allergieën of bepaalde kwalen. Gelukkig kunnen zij ook een bruine huid verkrijgen. Hoe is het mogelijk? Het enige wat ze nodig hebben is de juiste cosmetica.

Ik wed dat je je niet eens bewust bent van de enorme hoeveelheid huid verjongende cosmetische product die er op dit moment op de markt zijn. Crèmes, balsems, bronzers, doekjes en zelfs spray op panty’s. Inderdaad, er is genoeg om uit te kiezen. Laten we beginnen met de bronzer, de cosmetica die alle meisjes wel kennen. Dit product is geweldig voor het kleuren van de huid en het bijvullen van de make-up. Het geeft glans, egaliseert de huidskleur en laat het gezicht eruitzien alsof het in de zon is gekust. Bronzer kan worden gebruikt voor het vormgeven van gezicht, decolleté, schouders en zelfs benen.

Vergelijkbare taken worden afgehandeld door BB crèmes, balsems, mousses en sprays. Hun consistentie is licht en daarom zijn dergelijke producten eenvoudig aan te brengen. Er is echter één probleem waarmee u rekening moet houden bij het gebruik ervan. Namelijk, alle bovengenoemde cosmetica moeten nauwkeurig in de huid worden gemasseerd. Alleen op deze manier kunt u voorkomen dat vegen en vlekken op uw lichaamshuid verschijnen. Een ander cruciaal punt is dat, als je op zoek bent naar het verkrijgen van het perfecte eind resultaat, dan ontkomt u niet aan het gebruik van een peeling voordat u een bronzer gebruikt. Dankzij deze prachtige cosmetica, elimineert u huidoneffenheden, verwijdert u dode huidcellen en maakt u het hele lichaam glad.

Druppels, gel en zelfbruinende doekjes zijn behoorlijk intrigerende producten. De formule van druppels en gels lijkt op serum. Je kunt een bronzer combineren met een vochtinbrengende crème of een make-up foundation. Als het gaat om de gel, werkt dit product het beste als make-up basis. Het heeft een lichte consistentie, daarom laat het geen vegen of vlekken achter. Bovendien wordt het snel opgenomen en kan je vrijwel onmiddellijk volgen met het aanbrengen van make-up. Nu, een paar woorden over zelfbruinende doekjes. Zulke schoonheidsproducten zijn geweldig om op reis te worden gebruikt, omdat ze niet veel ruimte innemen in een koffer, gemakkelijk aan te brengen zijn en fijne effecten leveren. Het enige nadeel dat zelfbruinende doekjes hebben, is het feit dat je moet weten hoe je ze moet gebruiken, omdat ze vegen op je benen kunnen achterlaten.

Wist je dat de huid kan worden gebruind dankzij natuurlijke stoffen en producten? Probeer sojaolie, eikenbast, zonnebloemolie, macadamia-olie, koffie en thee. Verwacht natuurlijk niet dat deze stoffen een langdurig en intensief effect. Daarom, als u op zoek bent naar een donkerbruine huidskleur, moet u dergelijke natuurlijke producten systematisch gebruiken en bovendien gedurende de hele zomer.

Aanbevolen voor jou

Vorige artikel Volgende artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0 shares