TheBalm Appetit Oogschaduw [Mijn recensie]

Typische Amerikaanse make-up producten met een pikante stijl, begonnen een paar jaar geleden in te raken. Ik denk dat Marissa Shipman, de oprichtster van het merk TheBalm, geen idee had dat haar cosmetica in zulke grote hoeveelheden en voor zoveel geld verkocht zouden worden. Maar deze zijn het waard, geloof me.

Ik houd van de cosmetica van TheBalm. Voornamelijk door het ontwerp, anders dan alle andere op de make-upmarkt. Het heeft geen overdreven elegantie of zichtbaar minimalisme. Ik houd van de Amerikaanse stijl uit de jaren ’40 en ’50, en alles wat erbij hoort, en cosmetica van TheBalm passen perfect bij deze trend. Daarom zijn deze cosmetica zo populair. Ik koop de producten echter ook dankzij hun kwaliteit, duurzaamheid en pigmentatie . Naast het hebben van een mooi uiterlijk, bieden ze ook geweldige resultaten!

De koningen van mijn make-uptas zijn de Mary-Lou Manizer Highlighter van TheBalm en de Bahama Mama Bronzer. De laatste tijd heb ik geprobeerd om ook TheBalm Nude te krijgen, maar helaas was er geen speciale aanbieding. Ik heb echter wel een ander nieuw product gekocht voor een geweldige prijs, en daar wil ik jullie wat meer over vertellen.

Ik introduceer:

THEBALM APPETIT Oogschaduw

Dit is een oogschaduwpalet met ongebruikelijke kleuren en een hoge pigmentatie. Het zijn oogschaduwen die elke fan van make-up moet hebben. Het palet is excellent, en de negen kleuren oogschaduw zorgen ervoor dat je zowel subtiele make-up kunt aanbrengen voor overdag, als prachtige make-up voor een avond uit.

TheBalm Appetit kan zowel droog als nat worden gebruikt. Het palet bevat matte, verzadigde en glimmende oogschaduwen. Het is verkrijgbaar in één versie, met kleuren van licht beige tot bruin en grijs, en zelfs koper tot intens rood . Als het gaat om kleuren, is dit waar ik van houd. Ik houd van natuurlijke make-up met een extra donkere afwerking. Koperen oogschaduw werkt geweldig voor mij, als ik het midden van mijn ooglid wil laten stralen, bijvoorbeeld voor een feestje. Als het gaat om het palet, stelt TheBalm niet teleur.

TheBalm Appetit verpakking

Dit is oogschaduw die werkt zoals het eruitziet – geweldig! Ik heb al gezegd dat ik van de producten van TheBalm houd dankzij het ontwerp. Hiervoor geldt hetzelfde. TheBalm Appetit is een oogschaduwpalet in retro stijl , wat perfect past bij de pikante trend. In de doos zitten de oogschaduwen, met een inzetstuk met ingegraveerde letters. Als je dit wilt proberen en met eigen ogen wilt zien hoe geweldig ze zijn, moet je ze gewoon kopen.

Aanbevolen voor jou

Vorige artikel Volgende artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0 shares