Organische katoenen doek voor huidexfoliatie – Hot or Not?

Het review van een dergelijk product als Organic Muslin Face Cloth for Extra Exfoliation zal je waarschijnlijk verrassen. Dat is iets volledig nieuws onder de tientallen teksten over peelings, crèmes en gezichtsmaskers. Tenslotte zijn alle huidverzorgingsaccessoires even belangrijk, niet waar?

Zachtheid, gladheid en een perfecte huidhydratatie is het effect van de juiste huidverzorging. Belangrijk zijn massages, peelings, crèmes en vele andere behandelingen waar we onze huid aan blootstellen (bijvoorbeeld microdermabrasie). Alles wordt gedaan om er mooi uit te zien en weg te blijven van problemen met het aanbrengen van make-up. Hoe zorg je op een snelle en effectieve manier voor de huid van het gezicht?

Onlangs kreeg ik te pakken

Organic Muslin Face Cloth for Extra Exfoliation

Ik wil graag wat woorden met je delen over de plus- en minpunten van zo’n oplossing, waar dit katoenen stof eindelijk vandaan komt, hoe je het gebruikt en wat we er door kunnen krijgen. Ik ga kort een typische productenreview voor je opstellen.

De omschrijving van het product:

Organic Muslin Face Cloth met reinigende en exfoliërende werking is gemaakt van organisch kartoen met zeldzame intertextuur. Het is zacht en delicaat om aan te raken, dus het dient het doel van het wassen van de gevoelige huid en delicate huid van kinderen goed. Het lijkt op een klassiek vlaskleed, maar de Muslin Face Cloth is delicater en meer lichtgewicht. Het wordt door vele merken geproduceerd en dit zijn Herbfarmacy, Pai Skincare of Mel Millis, om er maar een paar te noemen.

Hoe werkt het?

Organic Muslin Face Cloth:

  • heeft exfoliërende eigenschappen: verwijdert dode huidcellen;
  • is perfect om te reinigen: beperkt het verstoppen van poriën en de ontwikkeling van acne;
  • kan worden gebruikt voor make-upverwijdering: wanneer gebruikt met een geschikte vloeistof verwijdert het doek de make-up;
  • geeft massage: verbetert de bloedmicrocirculatie in de huid;
  • werkt als een compres: wanneer gedrenkt met een vloeibaar gezichtsmasker, vergemakkelijkt het doek de opname van voedende stoffen.

Hoe gebruik je het?

Mijn persoonlijke procedure voor het gebruik van het doek is altijd hetzelfde omdat, naar mijn mening, dit de enige manier is waarop we alles uit het product kunnen halen.

Ik begin met het vochtig maken van het doek door lauwwarm water te gebruiken en gedrenkt op mijn gezicht te leggen – hierdoor openen mijn huidporiën. Daarna breng ik een olie, een lotion, of een reinigende gel aan op mijn gezicht. Nogmaals, ik gebruik de Organic Muslin Face Cloth om een cosmetica over mijn gezicht te verdelen (ik breng het aan in een cirkelvormige beweging). Hierdoor was ik mijn gezicht, exfolieer ik dode huidcellen en geef ik mijn gezicht een delicate massage – allemaal tegelijk. Ik verwijder de resten van kleurcosmetica en daarna spoel ik ze van het doek af met koud water. Aan het eind gebruik ik het doek als een verkoelend kompres dat ik op mijn gezicht leg op het te verfrissen en de huidporiën samen te laten trekken.

Voordelen van Organic Muslin Face Cloth:

  • het is delicater dan peelings en andere huidexfoliërende procedures;
  • je kunt de mate van exfoliëren aanpassen door het doek wat steviger op je gezicht te drukken;
  • kan worden gebruikt voor andere procedures, niet alleen voor exfoliëren;
  • na het gebruik is de huid gereinigd, glad en zeer soepel.

Aanbevolen voor jou

Vorige artikel Volgende artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0 shares