Populaire mascara’s gereviewd. Dit zijn mijn gedachten!

die best mascara

Hey, vandaar beoordeel ik de mascara’s die het best werken op mijn wimpers. Jullie hebben vast al duizenden reviews en rankings over mascara’s gezien op internet. Misschien heb je zelfs al een product gekocht, wat dan niet werkte..

Ik heb deze lijst niet samengesteld om producten van een specifiek merk te promoten. Dit artikel wordt niet gesponsord, maak je geen zorgen. Ik ga de negatieve punten van de gereviewde producten niet verbergen. Ik heb een paar mascara’s gekozen uit de duizenden die beschikbaar zijn. Waarom? Omdat ik denk dat ze de moeite waard zijn om te testen. Meiden, jullie kunnen mijn reviews volledig vertrouwen!

5 Mascara’s die me niet teleurgesteld hebben

Ik heb vrij fijne en korte wimpers en ik zeg dat omdat ik denk dat het belangrijk is om de ranking betrouwbaar en eerlijk te houden. De gereviewde producten kunnen verschillende effecten creëren op dikke en lange wimpers.

Ben je klaar voor vijf unieke mascara’s? Lees dan snel verder!

#1 Nanolash Mascara

Elke ranking start met het beste product, dat is bij mij niet anders. De Nanolash mascara is absoluut mijn favoriet. Dit is, zonder twijfel, een product van top kwaliteit.

Toen de borstel voor het eerst langs mijn wimpers gleed werd het product gelijkmatig verspreid, zelfs op mijn kortste wimpers. De borstel liet geen klontjes achter. Ik denk dat dit komt door de perfect gevormde, siliconen borstel.

Bovendien is de Nanolash Mascara extreem langhoudend. Ik heb geen vlekken of klontjes gespot. Zelfs toen het regende kreeg ik geen ‘panda ogen’.

LET OP!

Als je de officiële website van het merk bezoekt, dan vind je daar twee versies van het product:

Het mag duidelijk zijn dat je degene kan kiezen die het best bij jou past, wat één van de grootste voordelen van dit product is. Ik heb de verdikkende mascara gekocht, voor meer volume en vollere wimpers.

#2 Lashcode Mascara

lashcode mascara

De Lashcode Mascara is ook een product wat erg leuk was om te testen. De mascara lijkt perfect. De borstel heeft de perfecte vorm, het is eenvoudig om de mascara in de ooghoeken aan te brengen, het product gaat niet op de oogleden zitten.

Ik hou van de Lashcode Mascara omdat hij urenlang blijft zitten. Kan je jezelf voorstellen dat je ’s ochtends je mascara op doet, en er dan ’s avonds nog steeds perfect uitziet? De wimpers zien er netjes en fris uit. Al met al is er niks negatiefs te melden.

#3 Clarins Be Long Mascara

De Clarins Be Long Mascara heb ik ook getest. Hij is niet slecht maar kan voor mij niet opboksen tegen de Nanolash Mascara. Ik ben enthousiast over de borstel, licht gevormd waardoor je mascara makkelijk aanbrengt op korte wimpers.

Aan de andere kans blijft de mascara niet lang goed zitten. Ik merkte snel dat hij uitliep op warme dagen. Aan het eind van de dag zat de mascara op mijn oogleden.

#4 Maybelline Great Lash Mascara

De Maybelline Great Lash Mascara is vrij populair maar ik zie verschillende meningen over dit product. Voor de één werkt het, voor de ander niet. Ik besloot het zelf te proberen. Wat was het resultaat?

De mascara van Maybelline maakt de wimpers langer, maar na een paar uur vlekt hij en ziet je look er niet meer mooi uit. Wellicht komt dit omdat ik twee lagen nodig had? Aan de andere kant ziet de vorm van de borstel er wel goed uit.

#5 Chanel Le Volume Mascara

Ik had veel ingezet op de Chanel Le Volume Mascara. Het merk zorgt ervoor dat we hoge verwachtingen van een product hebben. Helaas liep het testen van deze mascara uit op een teleurstelling.

Laat ik de positieve punten eerst benoemen. Mijn wimpers zagen er langer uit en hadden een mooie krul. De borstel is goed en scheidt de haartjes nauwkeurig, zonder te klonteren. Aan de andere kant is de mascara te waterig en droogt te langzaam op. Na een paar uur gaat hij vlekken.

Duurde het bij jou lang om de beste mascara te vinden? De Nanolash Mascara is mijn nummer één! Het is een premium product. Deel jij je mening en reviews over mascara ook? Wellicht ken je andere producten die de moeite waard zijn! Laat het me weten, ik volg graag je advies op voor een volgende ranking!

Aanbevolen voor jou

Vorige artikel Volgende artikel
0 shares