Mooie, lange en gekrulde wimpers met Nanolash Lash Lift Kit. Ik heb getest en gecontroleerd of wimpers lamineren thuis mogelijk is!

wimpers lamineren thuis

Ik heb altijd gedroomd van gedefinieerde wimpers zonder ze constant te hoeven krullen met een wimperkruller. Het kostte me veel tijd en energie en de resultaten… nou ja, die waren nogal bedenkelijk. De Nanolash Lash Lift Kit om thuis wimpers te lamineren is een innovatieve oplossing. Maar is wimpers thuis liften mogelijk?

Waarom wilde ik mijn wimpers thuis lamineren?

Je vraagt je misschien af waarom ik heb besloten om mijn wimpers thuis te lamineren. Tenslotte wordt deze behandeling tegenwoordig door vrijwel elke schoonheidssalon aangeboden. Dat klopt, maar zo’n behandeling is best duur. Ik maak er geen geheim van dat ik weliswaar van mijn wimpers houd en ze wil verzorgen, maar dat ik me een dergelijke uitgave niet kan veroorloven, evenmin als de daaropvolgende lamineer behandelingen om het effect te behouden.

Daarom besloot ik de Nanolash Lash Lift Kit te proberen. Met deze lash lift kit kun je je wimpers thuis lamineren. Uit de productbeschrijving blijkt duidelijk dat je er wel 10 behandelingen mee kunt uitvoeren! De doos bevat 10 zakjes van elk product met een inhoud van 0,5 milliliter. Dit betekent dat je heel wat geld kan besparen en de producent garandeert dat de resultaten spectaculair zijn.

Dus waarom zou je het niet proberen? Als ik deze behandeling zelf kan uitvoeren, is dat voor mij een extra gemak.

De Nanolash Lash Lift Kit – wat zat erin?

Ik heb al gezegd dat de kit 3 producten om wimpers te lamineren bevat (zakjes van 3×10). Deze kit om wimpers te liften bevat ook extra accessoires waarmee je de behandeling eenvoudig en snel zelf kunt uitvoeren.

In de doos vond ik bovendien:

  • 3 paar siliconen staafjes in maten: S, M en L;
  • accessoires die nodig zijn voor het aanbrengen van de producten;
  • Lash Lift Glue voor het bevestigen van de staafjes.

Ik wil hier graag aan toevoegen dat de wimper formules gebaseerd zijn op ingrediënten zoals Abessijnse olie en druivenpitolie. Hierdoor dringen ze diep door in de structuur van de wimpers en vullen ze de gaten op.

nanolash lash lift kit

Wimpers lamineren met Nanolash – eenvoudig, snel en doeltreffend

Als je je zorgen maakt omdat je geen ervaring hebt met het liften van wimpers, dan is dat voor niets nodig.  De Nanolash Lift Kit is ontworpen voor professionele wimperstylistes, maar ook voor vrouwen die geen ervaring ermee hebben. 

Alle stappen van het thuis lamineren van wimpers staan gedetailleerd beschreven in de instructies. Ik volgde de instructies en voerde de behandeling uit op mijn wimpers. Het zag er ongeveer als volgt uit:

  • Ik bereidde mijn wimpers voor, maakte ze grondig schoon en scheidde de onderste wimpers van de bovenste;
  • Ik bevestigde de siliconen staafjes zo dicht mogelijk bij de wimperrand;
  • Ik heb elk product in de opgegeven volgorde aangebracht, 10 minuten laten inwerken, afspoelen en het volgende product aanbrengen;
  • Helemaal aan het einde heb ik de siliconen staafjes verwijderd.
nanolash lash lift kit

De effecten die ik zag, direct na het borstelen van mijn wimpers, waren super indrukwekkend! Mijn wimpers zijn nog nooit zo lang, gedefinieerd en gevoed geweest. Ik kan bevestigen dat het effect ongeveer 8 weken aanhield, wat ongeveer net zo lang is als de producent beweert.

Zou ik de Nanolash Lash Lift Kit aanbevelen?

Als je mijn blog regelmatig volgt, weet je dat ik zo objectief mogelijk ben in mijn recensies. Ik raad geen producten aan die niet de beloofde resultaten waarmaken.

De Nanolash lash lift en lamineer kit is echt wel een echte innovatie en een nieuwigheid die aan mijn verwachtingen voldeed. Gereconstrueerde, gevoede wimpers en geen wimperkruller meer nodig zijn voor mij de belangrijkste factoren. Zonder twijfel is dit een premium product dat volledig betrouwbaar blijkt te zijn.

Je kunt je wimpers ook thuis lamineren. Bestel de Nanolash Lash Lift Kit rechtstreeks op de website van de producent. De effecten zijn gegarandeerd en je zult er zeker geen spijt van krijgen dat je het geprobeerd hebt.

Aanbevolen voor jou

Vorige artikel Volgende artikel
0 shares